Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zakrvavený Miezga: Brutálny pád z koňa!

Marián Miezga prežil nepríjemné chvíle, keď ho zhodil kôň. Zobraziť galériu (5)
Marián Miezga prežil nepríjemné chvíle, keď ho zhodil kôň.

KREMNICA - S týmto nerátali! Pri nakrúcaní relácie Vo štvorici po Slovensku tvorcom aj účinkujúcim zamrzla krv v žilách. Počas pobytu na strednom Slovensku totiž protagonisti ako jeden z dopravných prostriedkov použili kone. A práve tento nápad sa takmer stal osudným Mariánovi Miezgovi (36). Hercovo zviera sa totiž splašilo a zhodilo ho na kamenné dlažobné kocky. Zabávač dopadol na chrbát a objavilo sa aj krvácanie!

Nepríjemné spomienky! S tým, že prejsť Slovensko bez použitia motorových prostiedkov bude ťažké, hlavní aktéri určite rátali. Zrejme im však ani na um neprišlo, že by pri nakrúcaní programu Vo štvorici po Slovensku mohol byť v ohrození ich život. Bohužiaľ, takúto skúsenosť má Marián Miezga.

Pri návšteve Kremnice totiž tvorcovia posadili hercov na kone. Topky.sk získali snímky, ako sa jeden z nich splašil a Miezga skončil na zemi. „Točili sme nejaké zábery helikoptérou a vystrašili sme koňa,” priznal nám scenárista Dano Dangl. „Marián sa akurát pustil, mával klobúkom a spadol z neho na chrbát. Bolo to brutálne. Všetci sme tŕpli, či je v poriadku,” prezradil o nehode.

Obľúbený zabávač z Partičky dopadol na kamennú dlažbu, pričom jeho hlavu nechránila žiadna prilba. „Bola tam nejaká krv z nohy aj ruky, ale našťastie bol v podstate v poriadku,” povedal nám Dangl. Ďalšie riziko však číhalo v podobe splašeného koňa, pod ktorého kopytami by sa nikto nechcel ocitnúť. 

Šťastím bolo, že majiteľka zvieraťa bola nablízku a okamžite sa pustila do jeho upokojovania. Situáciu sa nakoniec podarilo zvládnuť bez vážnejšej ujmy na zdraví. Isté však je, že Miezga mal naozaj šťastie v nešťastí. Ktovie však, čo na neho číha nabudúce. Relácia, pri ktorej niekedy ide naozaj o život, štartuje na obrazovkách Markízy už dnes večer.

VIDEO: Marián Miezga spadol z koňa

Vo stvorici..

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný deň. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu