Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozvalená Miklošova asistentka a smiešne opálenie kráľovnej krásy!

Tmavovláska Natália má oproti víťazke Ľubici plnšie stehná. Blondínka zas ukázala opálenie podľa okuliarov. Zobraziť galériu (8)
Tmavovláska Natália má oproti víťazke Ľubici plnšie stehná. Blondínka zas ukázala opálenie podľa okuliarov.

SIDE - Zaslúžený oddych! Po tvrdej príprave a aprílovom galavečere Miss Universe SR 2012 si finalistky momentálne užívajú more a slnko v luxusnom letovisku v Turecku. Na čele s víťazkou Ľubicou Štepánovou očarujú tamojších mužov aj dovolenkárov. Tí dievčatám určite odpustia aj drobné chybičky krásy. Držiteľke korunky sa totiž podarilo opáliť podľa slnečných okuliarov, čo pri večerných aktivitách pôsobí trochu komicky. V rezorte nechýba ani Natália Urbanová, asistentka politika Ivana Mikloša, ktorá zas objektívu ukázala plnšie stehná.

Užívajú si! Finalistky Miss Universe SR 2012 trávia spoločné chvíle aj po skončení súťaže. Istá cestovná kancelária im totiž venovala dovolenku v tureckom stredisku Side. Po pár mesiacoch driny tak teraz ich čas napĺňa leňošenie a oddych.

„Veľmi si to tu užívame! Cez deň sa opaľujeme a trávime čas v bazéne či pri mori. Večer nechýba dobrá zábava,“ prezradili krásky. A to, akým aktivitám sa venujú, na nich aj poriadne vidno. Slnečné lúče totiž už na ich telách zanechali viditeľné stopy.

No aj tieto fešandy trápia rovnaké problémy ako bežné smrteľníčky. Víťazka Ľubica Štepánová sa napríklad môže „pochváliť” opálením podľa okuliarov. Jej pekná tvárička teda teraz pôsobí trochu komicky. Postavu má však na jednotku.

V sexi plavkách vidieť, že exotickými dobrotami sa zrejme zlákať nenechala. To asi skôr Natália Urbanová, poslanecká asistenka Ivana Mikloša. Tá totiž v porovnaní s blondínkou na prvý pohľad zaujme plnšími stehnami, ktoré pred objektívom neskryla. Zábery z destinácie si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu