Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pravá tvár slovenskej miss: Vyhrala by aj bez mejkapu?!

Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová s mejkapom a bez neho. Zobraziť galériu (9)
Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová s mejkapom a bez neho.

BRATISLAVA - Takto vyzerá bez „omietky”! Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová (25) sa za seba rozhodne nehanbí. Na svojej fanúšikovskej stránke na sociálnej sieti totiž bez rozpakov zverejnila zábery, na ktorých je zvečnená bez akéhokoľvek líčenia. Čo poviete na jej „nahú” tvár?

Missky a modelky sú väčšine ľudí známe s dokonalou vizážou, ktorú dosahujú vďaka kozmetickým prípravkom. Ich pravú tvár sa občas podarí zachytiť šikovným fotografom. Čoraz častejšie sa však krásky so svojou podobou bez mejkapu chvália aj samé na sociálnej sieti.

Jednou z nich je aj minuloročná víťazka Miss Universe SR Ľubica Štepánová. Tá sa pred pár dňami ukázala svojim fanúšikom tak, ako ju z módnych časopisov nepoznajú. „Bežne chodím úplne nenalíčená. Preferujem prirodzenosť a cítim sa tak najlepšie. Aj moja pleť je mi za to vďačná,” povedala nám k snímkam, na ktorých ukázala svoju tvár tak, ako ju príroda stvorila.

Isté je, že za takéto fotografie sa blondínka určite nemusí hanbiť. Aj bez líčenia vyzerá k svetu. Jedine jej oči pôsobia takto trochu nevýrazne.

Takúto koláž záberov bez mejkapu si zverejnila Ľubica Štepánová na Facebooku.
Zobraziť galériu (9)
Takúto koláž záberov bez mejkapu si zverejnila Ľubica Štepánová na Facebooku.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu