Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najkrajšia Slovenka prekvapuje: Netradičná žiadosť o ruku!

Ľubica Štepánová stihla počas pobytu na Miami riešiť s priateľom aj svadbu. Zobraziť galériu (14)
Ľubica Štepánová stihla počas pobytu na Miami riešiť s priateľom aj svadbu.

MIAMI - Na svadobnú tému! Ľubica Štepánová (24) sa momentálne nachádza na Floride, kde sa pripravuje na svetové finále Miss Universe 2012. Všetky súťažiace si v rámci toho vyskúšali krásne biele šaty určené na príležitosť vstupu do manželstva. Blondínka svoj záber zverejnila na profile na Facebooku. Dokonca bola taká akčná, že rovno vyzvala svojho priateľa, aby si ju vzal za ženu. A ten s obradom súhlasil.

Šťastne zadaná! Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová má po svojom boku už nejaký ten čas priateľa Tomáša. Dvojica je naozaj zamilovaná a možno čoskoro posunie svoj vzťah na ďalšiu úroveň.

Najnovšie totiž načali tému manželstva. Stalo sa tak v súvislosti s blondínkiným pobytom na Miami, kde sa pripravuje na finále svetovej súťaže. Všetky účastníčky v rámci toho absolvovali fotenie vo svadobných šatách. Ľubica záber zo skúšky zverejnila na sociálnej sieti a vidno, že biela róba jej naozaj pristala.

Zaujímavý je však najmä komentár, ktorý k snímke pripojila. „Tomko, už som si to natrénovala, môžeme ísť naostro,” napísala smerom k svojmu partnerovi. A ten naozaj neváhal. Tomáš túto netradičnú žiadosť o ruku prijal. „Keď sa vrátiš, ideme na to. Milujem ťa,” znela jeho odpoveď.

Topky.sk zisťovali, nakoľko je takýto scenár pri tomto páre naozaj reálny. „Bol to malý fór. Napriek tomu, že sme spolu už 4 a pol roka, svadbu zatiaľ nechystáme. Uvidíme, čo prinesú ďalšie spoločné roky života, no teraz nám ku šťastiu nič nechýba,” napísala nám Ľubica z Miami.

Pri tejto príležitosti sme sa jej spýtali aj to, aké má ambície v rámci umiestnenia na Miss Universe 2012. „Slovenky zatiaľ na svetovom finále žiadne veľké úspechy nezaznamenali, až na Silviu Lakatošovú, ktorá sa umiestnila na skvelom štvrtom mieste. Ale myslím, že každá z nás tam ide s tým, že práve ona prelomí ľady. Bez toho to nejde. Ja si verím a budem sa snažiť urobiť, čo je v mojich silách, aby som našu krajinu výborne reprezentovala a umiestnila sa čo najvyššie,” prisľúbila nám i svojim fanúšikom Štepánová.

Ľubica Štepánová si s priateľom Tomášom dohodla svadbu cez Facebook.
Zobraziť galériu (14)
Ľubica Štepánová si s priateľom Tomášom dohodla svadbu cez Facebook.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu