Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Latinák a spol. vyvolali ošiaľ: Vrhlo sa na nich 5000 ľudí, STOP nakrúcaniu!

Na Lukáša Latináka, Mariána Miezgu, Roba Jakaba a Juraja Kemku čakalo na strednom Slovensku takmer 5000 ľudí. Zobraziť galériu (6)
Na Lukáša Latináka, Mariána Miezgu, Roba Jakaba a Juraja Kemku čakalo na strednom Slovensku takmer 5000 ľudí.

ČIERNY BALOG - Neustále na cestách! Lukáš Latinák (34) momentálne nakrúca so svojimi kolegami z Partičky novú markizácku šou Vo štvorici po Slovensku. Minulý týždeň sa herci zastavili v Čiernom Balogu, kde ich na miestnej železničke čakalo obrovské prekvapenie. Na stanici sa totiž tlačilo zhruba 5000 ľudí. Nadšení fanúšikovia zahádzali televízne tváre šiltovkami, bundami a zápisníkmi na autogramy. Výroba relácie sa zastavila na niekoľko hodín!

V rámci potuliek po Slovensku sa Lukáš Latinák, Marián Miezga, Robo Jakab a Juraj Kemka minulý týždeň dostali do obce Čierny Balog. Tam na nich na Čiernohronskej železnici čakalo podľa našich informácií asi 5000 ľudí. „Tam to bolo super. Nečakal som, že tá propagácia od Markízy vyvolá až taký záujem,” povedal nám o nečakanom ošiali Lukáš.

Herci túto fanúšikovskú odozvu nemohli nechať len tak. Ochotne preto začali rozdávať autogramy. Kvôli tomu sa práce na výrobe relácie zastavili na niekoľko hodín. „Museli sme sa podpisovať. Občas nejaký diár či zápisník priletel do hlavy. Zahádzali nás šiltovkami, mikinami. Neskutočná energia tam bola,” opísal pre topky.sk atmosféru na železnici Latinák.

Herci si dokonca vyliezli na strechu vlaku, aby ich všetci dobre videli. Oni sami však nakoniec železnicu nevyužili. V rámci cestovateľskej šou totiž na presun nevyužívajú žiadne motorové prostriedky. Záznamy z ich dobrodružstiev začne Markíza vysielať budúcu sobotu - 16. júna po finále súťaže Farma. Presný čas zistíte na telkac.sk

VIDEO: Upútavka na novú reláciu vás zaručene pobaví.

Vo stvorici 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu