Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mórovej hranice: Do postele so ženou áno, no toto už nie!

Herečka Diana Mórová sa nechala vo filme zvádzať od kolegyne Kristíny Tóthovej. Zobraziť galériu (6)
Herečka Diana Mórová sa nechala vo filme zvádzať od kolegyne Kristíny Tóthovej.

BRATISLAVA – Prekvapila! Diana Mórová (42) sa vo svojej najnovšej úlohe nechala zvádzať od ženy. A to vo filme Tigre v meste, ktorého súčasťou je aj posteľová scéna ryšavky s kolegyňou Kristínou Tóthovou (25). Topky.sk zistili, kde sú herečkine hranice, keď sa pred kamerou túli k rovnakému pohlaviu.

Zaujímavá úloha! Už zajtra bude mať premiéru film, v ktorom Dianu Mórovú zvádza mladšia herečka Kristína Tóthová. Keďže tá v snímke stvárňuje krehkú dušu muža, vznikli scény, kde sa k ryšavke zamilovane túli. No nakrúcalo sa aj v posteli.

Na nedávnej akcii sme preto od Diany zisťovali, čo by pred kamerou nikdy nerobila. Paradoxne sa jej odpoveď týkala práve intímností s nežnejším pohlavím. „Mne sa ženy páčia, ale neviem si predstaviť bozkávať sa s nimi,“ prezradila nám, kde sú jej hranice. V postave lesbičky ju teda zrejme nikdy neuvidíme.

Pritom, ako sama tvrdí, práve náročné úlohy sú pre ňu to pravé. „Ja mám rada komplikované veci,“ povedala nám. Za svoju najťažšiu hereckú prácu zatiaľ považuje stvárnenie alkoholičky. „Bola som dokonca navštíviť jedno centrum, aby som vedela, ako sa tie ženy správajú. Aby som vedela vierohodne zahrať životom zničenú ženu,“ prezradila nám Diana. Žiadnu rolu však nedokázala určiť ako svojmu srdcu najbližšiu. „To sa ani nedá povedať, lebo žiadna postava nie som ja,“ uzavrela Mórová.

Moorova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu