Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mení orientáciu?! Diana Mórová prichytená so ženou!

Mení orientáciu?! Diana Mórová prichytená so ženou! Zobraziť galériu (4)
Mení orientáciu?! Diana Mórová prichytená so ženou!

BRATISLAVA – Diana Mórová (42) už nie je sama! Po rozchode s Jurajom Mokrým populárna herečka svoj voľný čas nekráti len so synom Quidom, ale aj s mladšou kolegyňou Kristínou Tóthovou. Čo sa medzi nimi deje?

Naša redakcia získala fotografie dvoch herečiek na spoločnom obede, na prechádzke, na večeri, dokonca aj v objatí pri spoločnom tanci. Z očí oboch žien srší cit a vzájomná náklonnosť. Skončila Diana po sklamaní v láske k hercom Tomášovi Maštalírovi a Jurajovi Mokrému v náručí ženy?

„Nie, nie. Preboha! Ide o zábery z filmu Tigre v meste. Verím tomu, že mnoho ľudí bude zmätených, ale pravda je taká, že Kristínka Tóthová mi v príbehu dvorí. Hrá totiž postavu krehkej duše muža. Príďte sa pozrieť do kina, uvidíte viac,“ prezrádza Diana. Podarilo sa nám zistiť, že súčasťou kinonovinky je aj horúca posteľná scéna, pri ktorej nakrúcaní údajne dievčatá odhodili všetky zábrany!

Tigre v meste sú celovečerným debutom režiséra Juraja Krasnohorského, spoluautorkou scenára je herečka Lucia Siposová. Už od 7. júna v ňom v kinách uvidíte aj Milana Ondríka, Ľuba Bukového, Richarda Stankeho, Roba Rotha, Zuzanu Krónerovú, Zuzanu Šebovú a v hereckej premiére tiež modelku Ivicu Slávikovú.

Najčerstvejšie info o Tigroch v meste hľadajte na https://www.facebook.com/tigrevmeste

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu