Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi Mórová prezrádza: Tajomstvo mojej figúry!

Diana Mórová vyzerá aj po štyridsiatke úžasne. Minulý rok ukázala svoje telo v jojkárskom seriáli. Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová vyzerá aj po štyridsiatke úžasne. Minulý rok ukázala svoje telo v jojkárskom seriáli.

BRATISLAVA - Božské telo! Diana Mórová (42) nedávno verejne vyhlásila, že má na svoj vek dobrú postavu. A nedá sa s ňou nesúhlasiť. Topky.sk zisťovali, ako si svoju príťažlivú figúru udržuje. V súvislosti s tým nás tiež zaujímalo, ako je možné, že je s takými proporciami dlhodobo bez partnera.

I'm sexy and I know it (Som sexi a viem to)! Tento populárny popevok dokonale sedí na Dianu Mórovú. Tá sa totiž pred pár dňami v priamom prenose pochválila, že na svoj vek vyzerá výborne. Dokazovala to aj minišatami, ktoré si na akciu obliekla. Tie síce neboli obtiahnuté, no herečkina štíhla postava v nich aj tak vynikla.

Topky.sk preto zisťovali, ako si udržiava figúru. „Mám stále predstavenia. Samozrejme, aj môj syn ma drží vo forme,” povedala nám Mórová. Prezradila tiež, že namiesto výťahu používa schody, chodí lyžovať a stravuje sa striedmo. A po minuloročnej hospitalizácii kvôli pankreasu má Diana od lekárov zakázané aj sladkosti.

Napriek vyformovanej postave je však sympatická ryšavka od rozchodu s Jurajom Mokrým oficiálne sama. „Áno, som bez partnera, ale mne to nevadí,” povedala nám. Dokonca šokovala informáciou, že priateľa si bude hľadať až v čase, keď jej syn Quido trochu vyrastie. „Tak o 5 - 10 rokov,” priblížila svoje plány herečka. Čo myslíte? Bude dovtedy Mórová naozaj sama?

Sledujte TopkyTV: Diana Mórová o svojej postave a samote.

Moorova_Slavik

Tip: Pozrite si Panelák v televízii. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu