Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Súboj v zákulisí Markízy: Odstaví Deáka nová tvár?!

Jan Dobrík vs. Braňo Deák. Zobraziť galériu (4)
Jan Dobrík vs. Braňo Deák.

BRATISLAVA – Už nie je jediný! Herec Braňo Deák (29) sa vďaka účinkovaniu v romantickom seriáli Druhý dych stal novodobým idolom pre mnohé Slovenky. S príchodom druhej série tohto počinu je však jeho pozícia sexsymbolu vo veľkom ohrození. K fešákovi totiž tvorcovia nasadili silnú konkurenciu v podobe hereckého kolegu Jána Dobríka (27), ktorý má tiež šarmu na rozdávanie.

Braňo Deák je ústrednou postavou markizáckeho seriálu Druhý dych, ktorý vysiela na svojich obrazovkách televízia Doma. Vďaka úlohe architekta Daniela Kráľa si ho obľúbili mnohé mladé i staršie Slovenky. Už čoskoro sa však pravdepodobne počet jeho fanúšičok zníži. Do seriálu má totiž namierené ďalší krásavec.

Novou tvárou Druhého dychu bude Ján Dobrík, ktorý je divákom známy najmä z dosiek Slovenského národného divadla a Mestského divadla v Žiline. Jeho tvár si môžu poniektorí pamätať aj z niekoľkých známych reklám. Rodák z Banskej Bystrice stvárňuje v seriáli Michala Kráľa, nevlastného brata Braňa Deáka a Kamila Mikulčíka.

Keďže Dobrík patrí k sympatickým hercom s veľkou charizmou, dá sa predpokladať, že bude medzi ženskými diváčkami veľmi obľúbený. Zaujímalo nás preto, či sa ním Deák necíti ohrozený. „Janko je môj dobrý kamarát a spolužiak. Veľmi rád sa s ním podelím o svoje fanúšičky, nemám s tým vôbec žiadny problém,“ povedal nám k tomu Deák. Ak chcete vedieť, ako to novému fešákovi pred kamerami pristane, nenechajte si ujsť novú sériu Druhého dychu, ktorá štartuje na obrazovkách televízie Doma už v polovici septembra.

Aké mal leto Braňo Deák?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu