Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Druhá tvár mladej Vondráčkovej: Strapatá a bez mejkapu!

Dve tváre Lucie Vondráčkovej. Zobraziť galériu (5)
Dve tváre Lucie Vondráčkovej.

BRATISLAVA – Z postele rovno medzi ľudí! Lucie Vondráčková (32) sa momentálne naplno venuje synčekovi Matyášovi, ktorého priviedla na svet v decembri minulého roka. Mamičkovské povinnosti ju naplno zamestnávajú, čo sa viditeľne odráža aj na jej tvári. Nedávno zavítala do istého českého rádia so značne neupravenou vizážou. Na jednotku bol len jej úsmev!

Lucie Vondráčková sa v čase pôrodu zdržiavala v kanadskom Montreale, kde pôsobí jej manžel Tomáš Plekanec. Spoločne s hokejistom zavítali do Prahy len nedávno. Na odovzdávaní diváckych cien TýTý predviedla mladá mamička bezchybnú vizáž a bujný dekolt.

Inak to však už vyzeralo, keď bola Vondráčková hosťom istého českého rádia. Do štúdia prišla so strapatými vlasmi a jemne strhanou tvárou. „Vôbec som nespala,“ priznala brunetka, ktorú „zdobili“ vačky pod očami.  Známky únavy boli teda na nej skutočne badateľné.

Aj napriek neupravenému vzhľadu ale Lucie žiarila. Okrem toho, že v súkromí prežíva najšťastnejšie obdobie, podarilo sa jej tiež zhodiť nabraté kilogramy. „Cvičím a cítim sa úplne najlepšie, ako som sa kedy vo svojom živote cítila,“ pochválila sa v rozhovore Vondráčková. A líčidlá jej ku šťastiu evidentne nechýbajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu