Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tehotná Koščová bez mejkapu: Nespoznáte ju!

Katarína Koščová sa pochválila tehotenským bruškom (vľavo). Počas skúšky ukázala aj nenalíčenú tvár (vpravo). Zobraziť galériu (12)
Katarína Koščová sa pochválila tehotenským bruškom (vľavo). Počas skúšky ukázala aj nenalíčenú tvár (vpravo).

BRATISLAVA – Speváčka Katarína Koščová (30) je momentálne v radostnom očakávaní a už čoskoro privedie na svet svojho prvého potomka. Popri prípravách na materstvo sa však víťazka prvej SuperStar venuje aj pracovným povinnostiam. Svedčí o tom napríklad jej účasť v relácii Legendy Popu, ktorú vysiela verejnoprávna televízia. Práve tam sa tmavovláska popýšila rastúcim bruškom. Prekvapila však aj nenalíčenou tvárou. Katka, nabudúce radšej s mejkapom!

Spokojná a šťastná! Už zhruba sedem mesiacov nosí Katarína Koščová pod srdcom dieťatko, ktorého otcom je speváčkin manžel a manažér v jednej osobe Michal Pivovar. Tento radostný fakt sa s pribúdajúcimi dňami odráža aj na brunetkinom výzore.  Rodáčka z východného Slovenska má plnšie prsia a jej bruško sa guľatí stále viac.

Zmeny na postave superstaristky si mohli všimnúť aj diváci relácie Legendy Popu, kde Katka nedávno účinkovala. Hoci to u nej nebýva zvykom, pred kamerami sa predviedla s dokonalým stylingom a upravenou vizážou. Kým si však budúcu mamičku vzali do rúk profesionáli, o upravenom vzhľade nemohlo byť ani reči. Katka totiž počas generálky pobehovala po pódiu nenalíčená a strapatá.

Katarína Koščová si v súkromí na dokonalý vzhľad vôbec nepotrpí.
Zobraziť galériu (12)
Katarína Koščová si v súkromí na dokonalý vzhľad vôbec nepotrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu