Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mojsejová odišla z Pereša: S Braňom je koniec, rozvádzame sa!

Braňo a Nora Mojsejovci sa budú rozvádzať. Zobraziť galériu (12)
Braňo a Nora Mojsejovci sa budú rozvádzať. (Zdroj: Miro Vacula, archív)

KOŠICE - Do tretice všetko „dobré“?! Podnikateľke Nore Mojsejovej (53) došla trpezlivosť. Rozhodla sa podať návrh na rozvod s manželom Braňom (43). Hoci mala v minulosti podobné ambície už dvakrát, teraz vraj ide o definitívne a nemenné rozhodnutie.

Koniec kontroverzného páru! Jedna z najznámejších manželských dvojíc bude už čoskoro minulosťou. Podľa našich informácií sa totiž Nora Mojsejová rozhodla seknúť  s deväťročným manželstvom po tom, čo jej došla s nepoučiteľným Braňom trpezlivosť. Ten má totiž dlhodobo problémy s alkoholom, ktoré minulý týždeň vyústili až do takého extrému, že si s 2,85 promile sadol za volant. Chytili ho policajti a skončil v cele predbežného zadržania.

Výsledkom jeho opileckého excesu je odobratie vodičáku na tri roky a peňažný trest vo výške 1 000 eur. Hoci Nora mužove záťahy dlhé roky v tichosti tolerovala, tentokrát išlo o poslednú kvapku. „Podávam návrh na rozvod. Dúfam, že to prebehne čo najrýchlejšie,“ povedala topkám podnikateľka. Dôvod, prečo sa rozhodla k takémuto kroku, je, že hoci sa snažila Braňovi niekoľkokrát pomôcť v boji s alkoholom, on sám nemal pevnú vôľu a vždy mu nakoniec podľahol. Všetky jeho pobyty na psychiatrii skončili neúspešne. Raz dokonca zdrhol z liečebne.

„Z Pereša som sa odsťahovala. Nebudem však konkretizovať, kde momentálne bývam. Braňovi som dala ultimátum, do akého termínu musí opustiť dom,“ priblížila nám detaily ukončovania vzťahu Mojsejová. Ako ďalej dodala, majetkovo sú vysporiadaní. Je pravdepodobné, že po odchode z vily sa Braňo presťahuje do apartmánu v Tatranskej Lomnici, kde niekoľkokrát našiel útočisko práve pri svojich záťahoch.

Napriek tomu, že sa v súvislosti s dvojicou skloňovalo slovo rozvod už v rokoch 2009 2010, v oboch prípadoch sa podarilo Braňovi manželku uchlácholiť. Momentálne je však Mojsejová skalopevne rozhodnutá dotiahnuť rozbehnutú vec do konca. „Takto sa už nedá žiť,“ uzavrela tému rozchodu Nora.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu