Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mojsejová už Braňa odpísala: Detaily môjho rozvodu!

Nora Mojsejová podala návrh na rozvod Zobraziť galériu (7)
Nora Mojsejová podala návrh na rozvod

BRATISLAVA/PEREŠ – Alkoholové prešľapy, pobyt na psychiatrii a televízne prehrešky! To všetko bola Nora Mojsejová (51) ochotná tolerovať svojmu manželovi Braňovi (42) počas sedemročného manželstva. Pohár podnikateľkinej trpezlivosti však pretiekol po tom, ako si prostoreký Košičan užíval s ľahkými ženami v tatranskom apartmáne. Podľa najnovších zistení topiek je už všetko pripravené na rozvod.

Manželstvo Nory a Braňa Mojsejových bolo prvýkrát poriadne naštrbené na prelome rokov 2009 a 2010. Vtedy sa hudobník opil pod obraz boží a skončil na psychiatrii Fakultnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach. Podnikateľku to vtedy tak rozzúrilo, že okamžite podala žiadosť o rozvod.

Braňo ju však uchlácholil. Škemral. A ona mu odpustila. Zaprisahal sa, že už nebude piť a ani vyvádzať. V ich manželstve nasledovalo príjemné obdobie. Braňo sekal dobrotu a svoju polovičku zahŕňal darmi. V júli spolu absolvovali romantickú dovolenku v Chorvátsku.

Idylka sa však zmenila na nočnú moru po tom, čo sa pred niekoľkými dňami objavili fotografie nahého Braňa Mojseja, ako si plnými dúškami užíva spoločnosť ľahkých žien za múrmi tatranského apartmánu. A to mu už Nora neodpustí. Ako sme sa od nej najnovšie dozvedeli, všetko je už zariadené a pripravené na rozvod.

„S Braňom sme sa v pondelok dohodli, že sa rozvedieme. Včera som podala návrh podpísaný oboma stranami,“ povedala Mojsejová. Keď sme ju upozornili na to, že podobná situácia sa pred niekoľkými mesiacmi už odohrala, ubezpečila nás, že teraz je to už definitívne. „Vtedy som podala iba žiadosť bez potrebných dokumentov. Teraz však už ide o návrh, ktorý obsahuje všetky potrebné náležitosti. Dokonca sa ani jeden z nás nemusí pojednávania zúčastniť,“ vyjadrila sa.

Ako sa zdá, všetko prebehne hladko. No dátum rozvodu nám zatiaľ podnikateľka nevedela povedať. „Nie som sudkyňa. Malo by to však ísť bezproblémovo, pretože sme sa na všetkom dohodli. Toto rozhodnutie sa už nedá vziať späť,“ vyjadrila sa rázne Mojsejová.

Otázka rozdelenia majetku je už tiež vyriešená. „Dohodli sme sa aj na tom,“ povedala podnikateľka. Keď sme chceli vedieť detaily, odbila nás slovami: „Je to naša súkromná záležitosť.“ Nechajme sa teda prekvapiť, ako si nakoniec kontroverzný párik z východu podelí majetok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu