Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Definitívny koniec Mojsejovcov: Nora prehovorila o rozvode!

Nora Mojsejová otvorene priznáva, že to už v manželstve s Braňom nezvláda. Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová otvorene priznáva, že to už v manželstve s Braňom nezvláda.

KOŠICE - Sklamanie pre všetkých! Nora (54) a Braňo (44) Mojsejovci k sebe v očiach verejnosti neodmysliteľne patria. Kontroverzný párik z Pereša bol zohratou dvojkou, ktorá sa zaručene vedela postarať o rozruch. V poslednom období sa však v ich domácnosti čoraz častejšie skloňovalo slovo rozvod. A to najmä kvôli hudobníkovým alkoholickým excesom, ktoré nemali konca kraja. Nečudo, že podnikateľkin pohár trpezlivosti nadobro pretiekol. Zistili sme, že o necelý mesiac už bude legendárny manželský pár minulosťou.

Nenapraviteľný! Nora Mojsejová si toho po boku svojho manžela Braňa prežila viac než dosť. Od televízneho výslnia cez hudobníkove alkoholové excesy až po opletačky so zákonom. A hoci viac než deväťročné manželstvo nebolo prechádzkou ružovou záhradou, v očiach verejnosti k sebe tento párik neodmysliteľne patrí. Respektíve patril. V novembri sa dvojica postaví pred súd, aby ukončila manželský zväzok. 

Blondínka v súčasnosti otvorene priznáva, že takto už žiť nedokáže. Zhruba pred piatimi mesiacmi sa odsťahovala z domu na Pereši a do tretice podala návrh na rozvod. Podľa informácií z Mojsejovej okolia je toto rozhodnutie o ukončení manželstva definitívne. „Hneď po tom, čo Nora podala návrh na rozvod, začal Braňo ako vždy sekať dobrotu. Najnovšie je opäť mesiac v liehu. Ona naňho už vôbec nemá trpezlivosť,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Hudobník však informácie týkajúce sa opätovných problémov s alkoholom popiera „Určite to nie je pravda," reagoval Mojsej. K téme týkajúcej sa rozvodu sa však zatiaľ vyjadriť odmietol. 

Rozvodové pojednávanie je stanovené na november. Aj z Noriných slov je citeľné, že teraz sa už Braňom obmäkčiť nenechá. „Na pojednávanie sa určite dostavím. Myslím, že by malo prebehnúť bez komplikácií. Je v záujme nás oboch, aby to bolo čo najskôr uzavreté,“ povedala nám k tomu podnikateľka. Keďže manželia nemajú spolu deti a sú majetkovo vysporiadaní, rozhodnutie súdu by nemalo nič komplikovať.

Nora otvorene priznáva, že ju nemrzí, že manželstvo s hudobníkom stroskotalo. „Určite mi to nie je ľúto. Rozvod je prospešný pre nás oboch. Ďalej to nemalo zmysel,“  povedala pre topky.sk blondínka. „O tom, že sa rozvediem, som bola definitívne presvedčená už v máji, keď som podávala žiadosť, dodala rozhodne.

Široká verejnosť vníma Mojsejovcov v podstate ako zaužívaný pojem. Kde sa objavila Nora, nesmel chýbať Braňo. Navyše na základe ich účinkovania na televíznych obrazovkách by sa mohlo zdať, že obaja kamery doslova milujú. Blondínka nás však svojimi vyjadreniami na túto tému poriadne zaskočila. „Nikdy som netúžila byť v televízii. Robila som to kvôli nemu. S odstupom času to vnímam ako chybný krok. Ak by sa dal čas vrátiť späť, nikdy by som nešla na obraz, prekvapuje Nora.

V súvislosti s témou rozvodu sme u podnikateľky tiež zisťovali, či zanevrie na štatút manželstva. „Pred pár dňami som oslavovala narodeniny. Dostať rozum v päťdesiatich štyroch, to nie je žiadna výhra. Určite by som sa už nikdy nevydala,povedala otvorene Mojsejová. Prípadnému vzťahu sa však nebráni. „Život prináša rôzne prekvapenia. A myslím, že ja som na to expert. Mne ich pripravuje každý deň. V túto chvíľu je však predčasné zaoberať sa tým, čo bude,uzavrela. 

Nora a Braňo Mojsejovci si padli do oka koncom roka 2002. Po štyroch mesiacoch randenia sa rozhodli svoj vzťah spečatiť svadbou. Hoci ľudia spočiatku ich manželstvu veľké šance nedávali, po čase z nich bol dokonale zohratý pár. Hudobníkova slabosť na alkohol však ich spolužitie vážne narúšala. V rokoch 2009 a 2010 sa v súvislosti s Mojsejovcami intenzívne hovorilo o rozvode. Braňovi sa však vždy podarilo svoju manželku uchlácholiť. Po tom, čo si koncom apríla vyrobil opäť problémy so zákonom, sa s ním Nora rozhodla definitívne skoncovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu