Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mojsejovej nový objav: Po rozvode sa vrátila k bývalému!

Nora Mojsejová má po svojom boku (staro)nového muža. Je ním jej expriateľ Kamil. Dvojicu sme v piatok zastihli, ako si to namierila do podnikateľkinho butiku s oblečením. Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová má po svojom boku (staro)nového muža. Je ním jej expriateľ Kamil. Dvojicu sme v piatok zastihli, ako si to namierila do podnikateľkinho butiku s oblečením.

KOŠICE – Stará láska nehrdzavie! Košická podnikateľka Nora Mojsejová (54) má po rozvode s Braňom (45) opäť dôvod na úsmev. Môže za to fakt, že sa jej do života priplietol nový muž. Zistili sme, že po boku najznámejšej obyvateľky Pereša sa čoraz častejšie objavuje jej bývalý priateľ Kamil (47). Ten jej v súčasnosti pomáha prekonať sklamanie a smútok z nevydareného manželstva s hudobníkom.

Od rozvodu Nory a Braňa Mojsejovcov ubehli už zhruba dva týždne. Hoci ukončiť viac ako desaťročné manželstvo nebolo ani pre jedného z nich jednoduché, podnikateľka sa netajila tým, že to je jediné a správne riešenie. A ako najnovšie vysvitlo, opätovne nadobudnutú slobodu si začala užívať plnými dúškami. Svedčí o tom aj fakt, že sa po košických uliciach premáva s novým mužom po svojom boku.

Noru a jej priateľa sme stretli v piatok popoludní, keď spoločne prišli do podnikateľkinho butiku. „Sme blízki kamaráti a poznáme sa dlhé roky,“ povedala Mojsejová, keď sme sa na chlapa po jej boku spýtali. Na otázku, aký je medzi nimi vzťah, reagovala vyhýbavo. „V týchto dňoch mi je oporou. Či z toho bude časom niečo viac, uvidíme,“ dodala tajnostkársky blondínka.

V prípade dvojice však nie je vylúčené, že priateľstvo prerastie do lásky. Pred tým, než sa dala Nora dokopy s Mojsejom, totiž istú dobu tvorila pár práve s Kamilom. Podľa našich informácií sa poznajú už dlhých 25 rokov. Dôvodom, prečo ich vzťah v minulosti stroskotal, bolo, že sa Kamil odsťahoval z Košíc. Uvidíme, ako sa bude vyvíjať ich románik tentokrát. No nie nadarmo sa hovorí, že stará láska nehrdzavie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu