Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozboril sa poriadne naštval: Toto je strašný chrapúň!

Ján Rémet (v krúžku) opustil svojich 5 detí. Rozboril ho označil za chrapúňa. Zobraziť galériu (20)
Ján Rémet (v krúžku) opustil svojich 5 detí. Rozboril ho označil za chrapúňa.

BRATISLAVA - Vytočil ho! Vilo Rozboril (44) má vo svojej relácii opäť príbeh, v ktorom pri nakrúcaní okrem radosti z pomoci prežíval aj poriadny hnev. Ján Rémet totiž na Vianoce odišiel od svojej rodiny a viac sa nevrátil. Neprejavuje žiadny záujem o svojich päť detí, ktoré nemajú poriadne čo jesť. Pozvanie do štúdia Modrého z neba odmietol s tým, že na blbosti nemá čas. Nahnevaný moderátor preto pre neho nemá iné pomenovanie než absolútny chrapúň.

Päť hladných krkov bez otca! Vianoce boli pre Svetlanu Rémetovú (31) a jej deti asi tým najhorším obdobím. Jej manžel Ján vtedy proste od svojej rodiny odišiel a odvtedy neprejavuje o ňu žiadny záujem. Len v marci im poslal 118 eur.

Nešťastná žena ale zostala so svojimi potomkami v dome, za ktorý platí hypotéku 339 eur mesačne pri príjme 300 eur z rodičovského príspevku. Navyše, v príbytku netiekla ani voda. S bandaskou po ňu chodili k susedom, špinavú bielizeň nosili na pranie k babke. A otec detí si žije svoj život...

Všetko mám na svete, dobrých susedov, ale najviac mi chýba ocko. On je v Terchovej, mám ho rada, ale keď sa nevracia... Tak ja si dakedy poplačem za ním,“ povedala Vilovi sedemročná Janka. Spolu s ňou za nezodpovedným rodičom smútia aj Beáta (14), Katka (6), Eliška (4) a Danielko (2). S Jánom sa nepodarilo spojiť ani samotnému moderátorovi.

Otca im síce nezohnal, no pomohol aspoň s vodou. Kým Rozboril spolu so štábom zabezpečil vyvŕtanie studne a  elektrický bojler, Svetlana si s deťmi užívala nákupy oblečenia, hotel či modelingový tréning od Miss Slovensko 2008 Edity Krešákovej, ktorá sa venovala štyrom dievčatkám.

Všetci si tieto chvíle vychutnali, no úsmev im neskôr opäť zamrzol. Deti do poslednej chvíle čakali, že sa stretnú so svojím otcom, ten však neprišiel a na správu od svojej sestry s pozvaním do štúdia odpísal, že na blbosti nemá čas! „To je absolútne chrapúňstvo! Keď som sa jednej z jeho dcér pýtal, či ich potešila voda, ona sa rozplakala, že nie. Lebo si myslela, že tam bude aj tatík,” povedal nám s emóciami v hlase Vilo. „Ten človek sa zahráva s láskou vlastných detí, ktoré necháva hladovať,” dodal nahnevane na záver. Celý príbeh uvidia diváci dnes večer na Markíze.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu