Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kontroverzné Modré z neba: List zo záhrobia, Rozboril medzi hrobmi!

Vilo Rozboril nakrúcal na cintoríne. Plnil sen zosnulému Erikovi. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril nakrúcal na cintoríne. Plnil sen zosnulému Erikovi.

BRATISLAVA – Z toho behá mráz po chrbte! Dnešné vydanie relácie Modré z neba vám chvíľkami zrejme vyrazí dych. Vilo Rozboril (44) bude totiž plniť sen mladíkovi, ktorý sa už jeho realizácie, žiaľ, nedočkal. V reportáži budú dokonca odvysielané aj zábery, ktoré moderátor nakrútil priamo na cintoríne.

Splnenie poslednej túžby! Jeden z príbehov dnešného Modrého z neba je akýmsi ospravedlnením problémového syna rodičom. Erik Šmikňa narobil svojim blízkym kopec problémov a starostí, a tak sa im chcel prostredníctvom markizáckej relácie odvďačiť. S odoslaním listu spočiatku váhal, stihol sa však o svojom zámere zdôveriť babke. Dobre urobil, realizácie svojho sna sa totiž nedožil.

Erik zahynul pred vyše polrokom na zástavu srdca. Po vnukovej smrti nemohla babka kvôli jeho nesplnenej túžbe spávať. Netušila však, že Erik tesne pred nešťastnou udalosťou Rozborilovi list napokon predsa len poslal. Sama ale hovorí, že keď prerozprávala na papier vnukov príbeh aj ona, až vtedy jej padol kameň zo srdca.

Mama zosnulého Erika sa netají tým, že prítomnosť svojho dieťaťa občas cíti. „Po pohrebe som išla s manželom na kamión. Nechcel, aby som bola doma sama. Po týždni sme sa vrátili a hneď v prvú noc za mnou syn prišiel. Bolo to niekedy po polnoci, cítila som chlad a telo mi stŕplo. Nad hlavou som videla Erikov tieň a on sa ma opýtal - Kde si bola tak dlho?“ zaspomínala si na neuveriteľnú udalosť mama Alena.

Spoločne s manželom hovoria o Erikovi ako o veľmi dobrosrdečnom synovi. Problémy s ním mali len vtedy, keď si doprial alkohol. „Keď si vypil, nevedel sa krotiť. Raz zobral mamine auto a nabúral ho,“ prezradil mladíkov brat Ján, pre ktorého si Erik tiež vysníval dovolenku pri mori. Práve tam odovzdal moderátor rodine list so slovami, ktoré im už mladík osobne povedať nestihol.

Pri tomto príbehu budú odvysielané aj zábery, ktoré Vilo spoločne so svojim tímom nakrúcal na cintoríne. Keďže ide o nezvyčajné miesto, zaujímalo nás, čo markizák v danej chvíli pociťoval. „Tu nešlo o miesto. Ale ten pocit, keď sa snažíte kontaktovať chalana, ktorý napísal, že sa chce ospravedlniť rodičom a zistíte, že sa dva dni dozadu utopil. On nám napísal a o dva týždne zomrel. Pre mňa taký – sen zo záhrobia,“ povedal nám k tomu Rozboril.

Ak chcete vedieť, ako obdarovaní rodičia reagovali na ospravedlnenie svojho syna, pozrite si Modré z neba už dnes večer na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na našej stránke telkac.sk.

Tip

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu