Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozboril v šoku: Žaloba na Modré z neba za splnený sen!

Stanislav Eremiáš sa moderátorovi Vilovi Rozborilovi vyhrážal žalobami. Zobraziť galériu (7)
Stanislav Eremiáš sa moderátorovi Vilovi Rozborilovi vyhrážal žalobami.

BRATISLAVA- Vydieranie a vyhrážky! Kvôli minulotýždňovému vydaniu relácie Modré z neba sa Vilo Rozboril (44) ocitol v poriadne nepríjemnej situácii. Stanislav Eremiáš (23), ktorý sa svojím nezodpovedným prístupom strápnil pred celým Slovenskom, bol totiž na moderátora po odvysielaní svojho príbehu poriadne napálený. Situácia sa vyhrotila až tak, že chcel mladík hnať pred súd markizáka a celý štáb relácie.

Za dobrotu na žobrotu! Ako sme vás už na topkách informovali, Vila Rozborila poriadne sklamal jeden z posledných príbehov relácie Modré z neba. O pomoc ho totiž žiadal Stanislav Eremiáš, ktorého opustila manželka kvôli vzájomným hádkam a faktu, že sa nevedel zamestnať. Moderátor spoločne so svojím tímom vynaložili kopec úsilia, aby dali rozbitý vzťah znovu dokopy a nešťastnému mladíkovi pomohli. Stano však záchrannú ruku nevyužil. Nenastúpil totiž na pracovné miesto u mestskej polície, ktoré mu bolo ponúknuté.

Diváci boli z jeho správania veľmi znechutení a nechápavo krútili hlavami. Svojím nezodpovedným prístupom sa totiž pred celým národom poriadne zhodil. Ako sa v súvislosti s tým ukázalo, mladík sa u mužov zákona nemohol zamestnať z jednoduchého dôvodu. Mal zápis v registre trestov. „Otcovi napísal list, v ktorom ho vydieral kvôli peniazom,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie.

Tým sa však kauza okolo relácie iba začala. Po jej odvysielaní mal totiž Eremiáš rovnako „husté reči“ aj pri komunikácii s Rozborilom. Krátko nato, čo sa príbeh zverejnil, sa mladík začal moderátorovi vyhrážať žalobami. Vilo o danej situácii informovali aj priaznivcov relácie na sociálnej sieti. „Milý dotyčný, od rána sa vyhrážaš, ako dáš na nás žalobu kvôli tomu, že tu ktosi zverejnil istú tvoju "kauzu". Tak, v prvom rade, nezverejnili sme ju my. Ak by si nás dopredu informoval o nej, možno by sme za tebou ani nešli. Ďalej, keďže študuješ na vysokej škole, mal by si vedieť, že sú isté zákonné obmedzenia v súvislosti s prácou u mestskej polície. Ak by si nás na to upozornil, mohli sme zháňať inú prácu a celej tejto "šlamastike" by si sa vyhol,“ napísal rozhorčený moderátor. V súvislosti s tým nám prezradil, že ho Stanove správanie poriadne zaskočilo. „Jeho vyhrážanie sa žalobou našej produkčnej spoločnosti ma dožralo," povedal pre topky.sk Rozboril.

Hoci Stanislav pôvodne zvažoval žalobu, spoločne s markizákom sa rozhodli tento incident urovnať úplne iným spôsobom. Rozboril vyprovokoval mladíka k tomu, aby prišiel na ďalšie nakrúcanie relácie a otcovi sa verejne ospravedlnil. „Mal by si. Potom budeš naozaj otvorený frajer,“ reagoval smerom k Eremiášovi moderátor. Mladíkova reakcia na seba nenechala dlho čakať. „Napísal mi správu, že ho to veľmi mrzí a že to nemyslel vážne," prezradil na adresu celej kauzy Vilo.

Nezodpovedný mladík sa na nakrúcanie napokon dostavil. „Vilo mu poriadne vyčistil žalúdok. Stano sa pred kamerami verejne ospravedlnil a vyjadril svoju ľútosť nad tým všetkým,“ povedal k tomu náš zdroj zo zákulisia relácie. V súvislosti s tým nás zaujímalo, či si Stano týmto gestom napravil svoju reputáciu aj u Rozborila. „Nemá to prečo byť napravenie mojej mienky. Verím, že to bude satisfakciou pre niekoho iného," uzavrel moderátor. Ak ste zvedaví, ako si Stano verejne sype popol na hlavu, určite si nenechajte ujsť dnešné vydanie Modrého z neba.

Tip: Pozrite si Modré z neba na Merkíze. presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu