Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nahnevaný Rozboril: Nadával do kreténov!

Vilo Rozboril sa rozhorčil nad príbehom týranej ženy. Jej manželovi (hore v krúžku) vynadal do kreténov. Zobraziť galériu (17)
Vilo Rozboril sa rozhorčil nad príbehom týranej ženy. Jej manželovi (hore v krúžku) vynadal do kreténov.

BRATISLAVA – Opäť sa rozčúlil! Vilo Rozboril (44) prežíva vďaka svojej relácii Modré z neba nielen príjemné emócie, občas si aj poriadne zanadáva. Najnovšie ho k tomu dohnal príbeh ženy, ktorá po boku tyrana prežívala doslova peklo. Moderátor sa pri tej príležitosti poriadne rozhorčil a nešetril ani našich politikov!

Hrôza a horor! Presne takýmito slovami okomentoval Vilo Rozboril životný príbeh Andrey Zimmermanovej, ktorý odvysiela Markíza práve dnes večer. Brunetka si totiž spoločne so svojimi deťmi toho veľa vytrpela. Roky žila po boku manžela Jozefa, ktorý mlátil nielen ju, ale aj jej syna z prvého manželstva Andreja.

Život dvojnásobnej mamičky bol dokonca kvôli domácemu násiliu, vo veľkom ohrození. Andrea sa o traumatickom zážitku rozrozprávala priamo počas nakrúcania. „On nič iné nerobil, len spal a popíjal. Jedného dňa takto sedel za stolom, ja som išla uložiť deti. Z ničoho nič do mňa hodil nožík ako do terča. Nevšimla som si, že krvácam, ale deti videli, čo sa stalo, tak utekali za švagrom, ktorý robí krčmára, že ocino pichol maminu,“ zaspomínala si žena so slzami v očiach. Odvtedy má problém s ľavou stranou tela. Má ju stŕpnutú a navyše na ľavé oko vôbec nevidí.

Hoci manžel týral Andreu dlhé roky, nikdy nenašla silu podať na neho trestné oznámenie. „Ešte do poslednej chvíle som ho mala rada. Láska je slepá a ja som toho príkladom,“ poznamenala smutne brunetka. Až bodnutím do srdca sa to všetko zmenilo a Jozef skončil za mrežami.    

Paradoxne ale násilník nebol odsúdený za pokus o vraždu, iba za ublíženie na zdraví. Dostal tak menší trest, čo Rozborila poriadne vytočilo. „Len pre vašu informáciu – kretén dostal 7 rokov. Chlapec za prechovávanie marišky dostane 8. Ned*be tu náhodou niekomu?!“ rozhorčil sa na sociálnej sieti markizák.

Popritom ostro skritizoval aj situáciu, ktorá panuje v našej krajine. „Ešte aj trestný zákon máme stupídny! Pán premiér, tvoj minister spravodlivosti sa volá Borec. Kokos, tak nech je borec a ukáže sa trochu aj v tomto,“ odkázal smerom k Róbertovi Ficovi nahnevaný Rozboril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu