Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zranil som sa pri divokom sexe, šokuje Rozboril!

Vilo Rozboril má problémy s chrbtom. Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril má problémy s chrbtom.

BRATISLAVA – Zdravotné komplikácie! Vilo Rozboril (45) včera informoval svojich fanúšikov na stránke relácie Modré z neba o tom, že ho seklo v chrbte. Kvôli ťažkostiam musel preložiť nakrúcanie programu o plnení snov. Keď sme sa s moderátorom spojili a zisťovali dôvod jeho problémov, dostalo sa nám naozaj nečakanej odpovede.

Zdá sa, že Vilo Rozboril siaha v posledných dňoch na dno svojich možností. Vysoké pracovné tempo sa totiž najnovšie opäť podpísalo na jeho zdravotnom stave. Ako sme sa dozvedeli, seklo ho v chrbte. Bolesť bola taká neznesiteľná, že musel zrušiť stredajšie nakrúcanie Modrého z neba. Hoci je výroba relácie naplánovaná na zajtra, je otázne, či bude dovtedy fit.

Keď sme sa samotného moderátora spýtali na príčinu zranenia, dostalo sa nám prekvapivej odpovede. „Aby som vyzeral trochu mačovsky - stalo sa mi to pri divokom sexe,“ zaskočil nás vyjadrením partner markizáckej riaditeľky Zuzany Ťapákovej. Ihneď však uviedol veci na pravú mieru. „Kosil som do pol pása vyzlečený. Som trúba. Dosť bolo frajerinky, starý pán musí začať nosiť tielka,“ priblížil nám skutočný dôvod komplikácií.

Vilo si však našťastie už čoskoro oddýchne. „Zajtra nakrúcame posledné štúdiá pred prázdninami, takže istá pauza bude,“ povedal Rozboril, ktorý bude mať v letných mesiacoch čas na zotavenie. Určite to ocení, pretože aj minulý rok ho pracovné vypätie vystresovalo natoľko, že skolaboval priamo na pľaci a skončil v nemocnici. Divákom sa vtedy prihováral z lôžka. Jeho fanúšikovia však ani dnes neprídu o aktuálne vydanie relácie Modré z neba. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu