Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oklamčákov syn dostal lukratívny flek na ministerstve vnútra!

Oklamčák u Kaliňáka
Oklamčák u Kaliňáka (Zdroj: koláž)

BRATISLAVA – V rodine Oklamčákovcov majú ďalšieho úspešného muža. Syn známeho guru súťaží krásy Roman Oklamčák sa dostal na jeden z najvýznamnejších postov na ministerstve vnútra. Stal sa totiž šéfom odboru v rámci kancelárie ministra Roberta Kaliňáka a je jedným z najsilnejších ľudí v rezorte.

V rezorte vnútra pracuje od roku 2007, nastúpil teda počas prvého šéfovania Kaliňáka.  Jeho kariérny postup nám potvrdili aj na ministerstve.  „JUDr. Roman Oklamčák pracuje na Ministerstve vnútra SR vo funkcii riaditeľ organizačného odboru Kancelárie ministra vnútra,“ uviedla Ingrid Stanová z tlačového odboru. Plat jeho predchodcu na rovnakej pozícii sa blížil k 3 tisíckam eur mesačne.

Podľa Stanovej splnil všetky kritéria na túto funkciu. „Je absolventom Akadémie policajného zboru. Na funkciu riaditeľa organizačného odboru Kancelárie ministra vnútra bol zaradený v máji 2012, pričom prešiel riadnym výberovým konaním,“ dodala.

Oklamčák má na starosti významné úlohy silového rezortu. Napríklad spracovávanie podkladom pre ministra na rokovanie vlády, interných predpisov, zabezpečuje prepravu funkcionárov, inventarizáciu majetku, či ochranu utajovaných skutočností.

Zaujímavé však je, že by mu v práci mohol radiť aj otec, ktorý už dlhé roky ako organizátor súťaží krásy musí dostať dievčatá do formy. Jeho syn Roman má totiž na starosti aj zabezpečenie úseku bojovej a telesnej prípravy policajtov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu