Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prekvapenie na Miss Slovensko: Súťaží aj Erika Judínyová!

Finalistka Miss Slovensko Mária Frťalová (vpravo) v outfite, vďaka ktorému získala prezývku podľa moderátorky Eriky Judínyovej. Zobraziť galériu (5)
Finalistka Miss Slovensko Mária Frťalová (vpravo) v outfite, vďaka ktorému získala prezývku podľa moderátorky Eriky Judínyovej.

BRATISLAVA - Má zastúpenie! Už dnes večer sa na obrazovkách Jojky odohrá boj o korunku kráľovnej krásy. Topky.sk získali fotografiu zo zákulisia, na ktorej vidno, že Erika Judínyová bude mať komu držať palce. Súťažiaca Mária Frťalová sa totiž predvedie v kostýme, aký by ulahodil aj moderátorke. V podobnom sa totiž blondínka ukázala len pred pár mesiacmi na módnej prehliadke. Niet divu, že si kvôli podobnosti vyslúžila finalistka od ostatných dievčat prezývku Erika.

Mária alebo Erika? Prípravy na večerný prenos Miss Slovensko 2012 sú už v plnom prúde. Finalistky absolvujú aj posledné skúšky šiat, v ktorých sa na pódiu predstavia. Pri čísle 11 ale divákom určite napadne, že niečo podobné už videli.

Mária Frťalová totiž napriek tomu, že je brunetka, už stihla získať prezývku Erika. A to podľa moderátorky Judínyovej. Pri pohľade na jej kostým je okamžité jasné, čím si ju vyslúžila. Korzet a úsporne riešená spodná časť sú presne tým typom outfitu, na aký si potrpí aj blondínka. Dokonca podobný model predviedla na decembrovej módnej prehliadke. „V podstate sme ale poriadne rozdielne. Ja sa napríklad venujem stavebníctvu a technickému zabezpečeniu budov,” povedala s úsmevom Mária.

Je tu ale aj istá podobnosť. Myšlienka Eriky Judínyovej na súťaži Miss totiž nie je vôbec scestná. Blondínka sa v tomto smere môže dokonca popýšiť víťazstvom. „Bola som v roku 1991 alebo 92 na prvej súťaži, čo organizoval Jožko Oklamčák - Miss vysokých škôl Slovenska. To som vyhrala,“ prezradila nám moderátorka. Nechajme sa prekvapiť, či ju jej prezývková menovkyňa bude dnes úspešne nasledovať.

Mária Frťalová pripomína Eriku Judínyovú.
Zobraziť galériu (5)
Mária Frťalová pripomína Eriku Judínyovú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu