Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Labužníci Krajcer a Droba na žúre: Judínyová, cigary, alkohol a... ďalšie ženy!

Daniel Krajcer a Juraj Droba si spoločnosť kamarátok užívali. Okrem alkoholu si dopriali aj cigary. Zobraziť galériu (4)
Daniel Krajcer a Juraj Droba si spoločnosť kamarátok užívali. Okrem alkoholu si dopriali aj cigary.

BRATISLAVA – Vedia, čo je dobré! Daniel Krajcer (42) a Juraj Droba (40) si koncom tohto týždňa vyhodili z kopýtka. Spoločne sa totiž prišli zabaviť pri príležitosti otvorenia nového diskotékového klubu v centre Bratislavy. Ako vidno na našich záberoch, politici nie sú žiadni suchári. Žúr si užili so všetkým, čo k tomu patrí.

Stredobodom pozornosti! Vo štvrtok večer sa konalo otvorenie nového klubu, ktorý dýcha érou osemdesiatych rokov. Obdobie starého režimu si pri tejto príležitosti prišlo pripomenúť viacero známych tvárí. Najväčší záujem však pútali Daniel Krajcer a Juraj Droba, ktorí si bujarú párty užívali vo veľkom štýle.

Galéria: Fotoreportáž z otvorenia klubu.

Spomínaní páni dorazili do spoločnosti s úsmevmi na tvárach a hneď sa aj pobrali do oddeleného priestoru, kde mali dostatok súkromia. Ich stôl bol za krátku chvíľu plný pohárov s alkoholickými nápojmi, Daniel Krajcer si k nim doprial aj cigaru.

Obaja politici si vychutnávali večer v spoločnosti kamarátok. Ako vidno na našich záberoch, o zábavu s nimi vôbec nebola núdza. S menším oneskorením sa k tejto partičke pridala aj markizácka moderátorka Erika Judínyová, ktorá sa s Krajcerom a Drobom dobre pozná. Spokojné tváre oboch aktérov v tej chvíli hovorili za všetko. Táto kombinácia bola pre ich záťah priam ideálna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu