Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Judínyovej rajcovný outfit: Erika, čo ti vykúka spod nohavíc?!

Erika Judínyová provokovala aj v obyčajnom outfite. Nezabudla na sexi detail v podobe tango nohavičiek. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová provokovala aj v obyčajnom outfite. Nezabudla na sexi detail v podobe tango nohavičiek.

BRATISLAVA – Nežná a zároveň zmyselná! Erika Judínyová patrí k ženám, ktoré rady provokujú extravagantnými a vyzývavými outfitmi. Moderátorka markizáckej Smotánky by však na seba strhla pozornosť mužského pohlavia asi aj vtedy, ak by bola oblečená vo vreci. Nedávno sa totiž v spoločnosti ukázala v jednoduchom overale, ktorým ale rozhodne zaujala. Odhaľoval totiž sexi detail!

Leto si užíva! Erika Judínyová odkladá s rastúcimi teplotami všetky flitre a aj „televízne“ outfity, ktoré sú pre ňu ako moderátorku šoubiznisovej relácie typické. Stále viac sa v spoločnosti objavuje v svetlých farbách a v oblečení ušitom zo vzdušných látok.

V rovnakom duchu prišla nahodená aj na nedávnu párty, ktorá sa konala v centre bratislavy. Blondínka si na žúr obliekla voľný overal bielej farby, v ktorom vyzerala ako také dievčatko. Výber jej outfitu však nebol až taký nevinný. Cez tenkú látku jej totiž presvitali tango nohavičky. Judínyová tak potešila nejedno mužské oko aj napriek tomu, že jej odev nemal hlboký výstrih ani krátku sukňu. 

Tip: Pozrite si Smotánku s Erikou Judínyovou. Presný čas vysielanai zistíte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu