Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi odhalenia: Hablovičová ukázala bruško, misska rovno prsník!

Lucia Hablovičová odhalila ploché bruško, Silvii Kováčovej vykĺzol spod tielka prsník. Zobraziť galériu (25)
Lucia Hablovičová odhalila ploché bruško, Silvii Kováčovej vykĺzol spod tielka prsník.

BRATISLAVA - Predviedli sa! Na piatkovej módnej šou sa po móle prešlo viacero známych tvárí. Pozornosť ale pútala najmä Lucia Hablovičová (33) v úlohe moderátorky večera. Tá najprv zaujala výraznejšou vizážou a vzápätí prekvapila priesvitným outfitom. V obnažovaní ju ale tromfla Miss Európskej únie 2006 Silvia Kováčová (27). Blondínke totiž spod tielka vykĺzla bradavka!

Sexi prehliadka! Pri príležitosti druhých narodenín istého dámskeho magazínu sa v piatok konala v Bratislave módna šou spojená s maľovaním na telo. Na móle mohli hostia vidieť niekoľko odhaľujúcich modelov vhodných na horúce letné dni. Priesvitnými šatami ale najviac zaujala moderátorka Lucia Hablovičová.

Bývalá riaditeľka súťaže krásy bola vždy známa svojím decentným štýlom obliekania. A tak priehľadné vsadenia v oblasti dekoltu a bruška v jej prípade naozaj mnohých prekvapili. V spojení s výraznejším mejkapom, než na aký sme u nej zvyknutí, bola takmer na nespoznanie.

Ešte väčší vietor ale urobila na následnej recepcii Miss Európskej únie 2006 Silvia Kováčová. Blondínka síce nemala po ruke verného spoločníka Paviela Rochnyaka, no aj tak sa jej podarilo upútať pozornosť. Na svojho spoločníka sa lepila tak dôkladne, až jej spod tielka vybehla bradavka. 

Fotografie z módnej prehliadky nájdete v našej GALÉRII.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu