Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hablovičová si užíva materstvo: Syna Thea prevetrala na promenáde!

Lucia Hablovičová si spolu so svojim synom Theom, užívala teplý letný deň na bratislavskej promenáde. Spoločnosť im robila Lucia Hurajová so synom Maximiliánom. Zobraziť galériu (8)
Lucia Hablovičová si spolu so svojim synom Theom, užívala teplý letný deň na bratislavskej promenáde. Spoločnosť im robila Lucia Hurajová so synom Maximiliánom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Šťastie z nej doslova srší! Bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (35) sa už takmer päť mesiacov teší zo svojho prvého syna Thea. Materstvo si užíva plnými dúškami a ako vidno, vychutnáva si každú voľnú chvíľu strávenú s chlapčekom. Dôkazom sú aj zábery, ktoré sa nám podarilo urobiť na nábreží bratislavského Dunaja.

Bývalá modelka a zároveň exriaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová sa ešte donedávna naplno venovala iba práci. No to je už minulosťou. Dnes ju totiž viac ako čokoľvek iné zamestnáva najmä úloha mamy. Pred takmer piatimi mesiacmi priviedla na svet svojho prvého syna Thea. A materstvo si zjavne naozaj užíva.

Plnú pozitívnej nálady sme ju totiž prichytili na nábreží Dunaja. Tam si slnečný deň vychutnávala v spoločnosti Lucie Hurajovej. Tmavovláska snáď nikdy nevyzerala spokojnejšie. Spolu s kamarátkou, ktorá sa začiatkom tohto roka stala tiež mamičkou, sa zrejme rozhodli prevetrať ratolesti na čerstvom vzduchu. Vybrali sa preto na bratislavskú promenádu, kde zdravú letnú prechádzku spojili aj s poobednou kávičkou. Mladým mamičkám to naozaj pristalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu