Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lucia Hablovičová je už mamou: Chlapec dostal božské meno!

Lucia Hablovičová sa stala mamou. Zobraziť galériu (4)
Lucia Hablovičová sa stala mamou. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je na svete! Lucia Hablovičová (35) mala podľa kuloárnych informácií porodiť svoje prvé dieťa na Valentína. Chlapček si však počkal. Malý Theo sa vypýtal na svet až túto nedeľu. Meno je gréckeho pôvodu, odvodené od Theos. Vo voľnom preklade to znamená dar od Boha alebo tiež odvážny človek.

Prvýkrát mamou! Lucia Hablovičová našla svoje životné šťastie. Už nejakú dobu je spokojná po boku partnera Romana. S tým si najnovšie založila aj rodinu.

Podľa neoverených informácií malo ich bábätko prísť na svet priamo na Valentína - tak ako pred tromi rokmi syn Zlatice Puškárovej a Patrika Švajdu. Hablovičovej dieťatko si však ešte pár dní počkalo. Chlapček sa narodil túto nedeľu. „Včera sme sa stali šťastnými rodičmi malého Thea,” potvrdila nám v pondelok túto novinku Lucia.

Viac detailov však celebritná prvorodička prezradiť nechcela. Aj podobu svojho synčeka tají. „Zatiaľ sa chceme tešiť len v kruhu najbližších,” povedala nám bývalá riaditeľka Miss Slovensko. Na Facebooku svojich priateľov informovala, že porodila poriadneho valibuka. „Od nedele je na svete o 4160 g lásky viac. Volá sa Theo a je úžasný,” napísala tmavovláska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu