Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nevkusný Rochnyak pútal pozornosť: Paviel, toto je už priveľa!

Paviel zvolil ešte hlbší výstrih než Miss Európskej únie Silvia Kováčová. Zobraziť galériu (9)
Paviel zvolil ešte hlbší výstrih než Miss Európskej únie Silvia Kováčová.

BRATISLAVA - Musí vytŕčať! Paviel Rochnyak (25) sa už niekoľkokrát verejne posťažoval na prílišnú pozornosť médií. Paradoxné však je, že všade, kam príde, sa snaží, aby objektívy smerovali práve na neho. Príkladom môže byť nedávna párty, kam dorazil v ultra krátkych šortkách, v akých bežne vidieť ženy a nie mužov. Navyše, doplnil ich tričkom s takým výstrihom, aký nemala ani sexica Silvia Kováčová (26), ktorá mu robila spoločnosť.

Toto už prehnal! Paviel Rochnyak bol vždy exot, ktorý vytŕčal z radu. To, čo na seba navliekol na nedávnu párty, však už trochu prepískol. Na prvý pohľad vyzeral, akoby si na večierok odskočil z Magio pláže, ktorá sa nachádza na opačnom brehu Dunaja. No zrejme ani tam by nemal veľký úspech.

Kaderník hviezd si totiž obliekol kratučké šortky, ktoré by sme skôr hľadali v šatníku žien. Naposledy podobný kúsok predviedla napríklad Simona Krainová na kolonáde Karlovych Varov. A aj tie Pavielove by jej zrejme pristali.

Rochnyak navyše zvolil aj kontroverznú vrchnú časť odevu. Hoci je tričko značkové, jeho hlboký výstrih vyvoláva zdvihnuté obočie. Je to síce hit tohto leta, napriek tomu na mnohých ľudí pôsobí odpudivo.

Mužské výstrihy preslávil porotca britského Talentu Simon Cowell. No ten Pavielov by sa zrejme zdal priveľký aj jemu. Veď by mu ho mohla závidieť hociktorá playmate...

Sledujte TopkyTV: Paviel a iné známe tváre na párty.

pivo_Shinga

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu