Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi mama s dcérou: Cigánske diablice Šarköziové v plavkách!

Silvia a Vanessa Šarköziové sa fotili v plavkách. Zobraziť galériu (9)
Silvia a Vanessa Šarköziové sa fotili v plavkách.

BRATISLAVA - To sú postavičky! Slovenskej módnej dizajnérke sa nedávno podarilo vyzliecť do plaviek hudobníčku Silviu Šarköziovú (39). A hoci má tmavovláska na krku o chvíľu štyridsiatku, je sa veru na čo pozerať. Jej sexi telo nijako nezaostáva ani za konkurenciou v podobe o 26 rokov mladšej dcéry Vanessy (13). Obe Cigánske diablice sa majú čím pochváliť.

Jedna krajšia ako druhá! Silvia a Vanessa Šarköziové majú sexepílu na rozdávanie. Dokázali to aj pri nedávnom fotení. Na záberoch, ktoré priniesla markizácka Smotánka, obe Cigánske diablice ukázali perfektné postavičky. 

Hoci Silvia bude mať čoskoro štyridsať, jej telo sa vyrovná aj slečnám o dekádu mladším. Medzi mamou a dcérou v tomto smere takmer nebadať rozdiel. Ako sme sa dozvedeli, obe si fotenie užili a z pestrofarebných kúpacích úborov boli nadšené. „Hneď som si ich samozrejme aj zadovážila,” priznala nám staršia z dvojice.

V lete bude teda na pláži neprehliadnuteľná. A krásna Vanessa takisto. Z dievčatka, čo účinkovalo v sitkome Priateľky totiž vyrástla nádherná slečna. „Mám prístup aj na jej profil na sociálnej sieti, a tak viem, že má strašne veľa nápadníkov,” prezradila nám už v minulosti Silvia. 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu