Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nahnevaní Kramárovci: Dlhy nemáme!

Manželia Kramárovci tvrdia, že dlhy nemajú. Zobraziť galériu (9)
Manželia Kramárovci tvrdia, že dlhy nemajú.

BRATISLAVA – Správy českých médií o tom, že je Maroš Kramár (52) vo finančnej tiesni, nahnevali herca a aj jeho polovičku. Keďže sa momentálne doktor z markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade nachádza v zahraničí, manželka Nataša Nikitinová (43) sa rozhodla uviesť informácie na pravú mieru. Ako tvrdí, nikomu nedlžia žiadne peniaze.

Maroš Kramár prevádzkuje od minulého roku divadlo Ateliér Babylon spolu so svojím kamarátom Bohumilom Hošnom. Ako herec prezradil v rozhovore pre český denník E15, pri niektorých predstaveniach sú v mínusových číslach. Vraj to nie je také, ako si na začiatku predstavoval. 

„Nedávno som priniesol jedno predstavenie z Prahy do Bratislavy. Hralo v ňom veľa hviezd, ale predal som iba dve tretiny vstupeniek. Razom som sa dostal 1 500 € do mínusu. Je kríza a všetci plačú. Zrejme som do biznisu vstúpil v zlú dobu. Stále však dúfam, že to bude dobré,“ povedal Kramár. Jeho vyjadrenie nasvedčovalo tomu, že má dlhy. S hercom sme sa snažili skontaktovať. Chceli sme, aby nám situáciu vysvetlil. Mal však vypnutý telefón a bol nezastihnuteľný.

Oslovili sme preto jeho manželku Natašu Nikitinovú. Ako nám prezradila, medializované informácie jej spôsobili vrásky na čele. „Zdá sa mi to nefér, lebo nikomu nedlžíme žiadne peniaze. Nemáme nijakú faktúru, ktorá by nebola uhradená. Vložili sme tam vlastný kapitál. To je jediný dlh, ktorý máme - voči sebe. Marošove slová boli jednoducho zle pochopené. On myslel, že ľudia nedoceňujú kultúrne možnosti, ktoré majú,“ povedala pobúrene Nikitinová.

Manželka známeho herca pracuje v divadle tiež. „Po deviatich mesiacoch sa nám začalo dariť. Máme jedno predstavenie za druhým, zohnali sme nejakých partnerov a máme obrovské plány. Bolo by smutné, keby si mnohí mysleli, že je divadlo bez budúcnosti,tvrdí Nataša. Ako na záver dodala, verí, že pribudnú ďalší diváci.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu