Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vychytal mladú krásku za prsia: Kramár sa ale má!

Maroš Kramár si svoje zamestnanie pochvaľuje aj vďaka takýmto scénam. Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár si svoje zamestnanie pochvaľuje aj vďaka takýmto scénam.

BRATISLAVA – Takúto náplň práce nemá hocikto! Herec Maroš Kramár (52) sa vďaka svojmu povolaniu dostane do rôznych situácii. Inak tomu nie je ani v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, kde sa najnovšie stane aktérom celkom príjemnej scény. Poťažká si prsia mladej herečky.

Maroš Kramár je neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho seriálu z nemocničného prostredia. V úlohe gynekológa Fabiána sa nevyhne ani intímnejším scénam so ženami. V jednej takej sa ocitne aj v dnešnej časti. Do jeho ordinácie totiž príde mladá mamička, ktorá má po pôrode zápal v prsníkoch.

Súčasťou nakrúcania bolo aj  vyšetrenie, pri ktorom lekár vyzlečenej slečne ohmatkáva jej prednosti. Zaujímalo nás preto, ako herec takéto situácie zvláda. „Ja som už v živote videl veľa pŕs. Nehanbím sa pri takýchto scénach. Na mojom povolaní mám rád, že aj vo svojom veku sa ľahko dostanem k takýmto pekným veciam. Ale nezneužívam to. Nepáči sa mi, keď je pri tom veľa ľudí,“ poznamenal s pobavením v hlase Kramár. 

Ak vás zaujíma, ako to na pľaci zvládol v spomínanej situácii, nenechajte si ujsť dnešný diel markizáckeho seriálu. Maroš Kramár sa v ňom predvedie aj v úlohe, na akú u neho nie sme zvyknutí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu