Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kramárova žena ako ste ju ešte nevideli: Pozrite, aj toto robia dámy na verejnosti!

Nataša Nikitinová Zobraziť galériu (4)
Nataša Nikitinová

BRATISLAVA – Prekvapila! Herec Maroš Kramár (57) je už viac ako pätnásť rokov ženatý so sympatickou právničkou Natašou Nikitinovou (48), s ktorou má tri deti. Brunetku sme v utorok stretli na diplomatickej akcii s názvom Deň nezávislosti USA a okrem prirodzeného looku nás prekvapila aj niečím iným. Umelcovu manželku sme totiž na verejnosti zastihli pri činnosti, ktorú u nej len tak nevidieť.

Manželkou herca Maroša Kramára je právnička a riaditeľka Centra právnej pomoci Nataša Nikitinová. V utorok podvečer sa objavila v istej reštaurácii neďaleko Bratislavského hradu na diplomatickej akcii s názvom Deň nezávislosti USA.  

Brunetku sme zväčša stretali po boku manžela na rôznych párty, kde bola vždy elegantne nahodená. Tentoraz prišla do spoločnosti bez Kramára, iba s najmladším synom Markom. Ihneď nás zaujala svojou prirodzenou až takmer nahou vizážou. Najviac však upútala pozornosť nezvyčajnou činnosťou, ktorú sme u nej doteraz  na verejnosti nevideli – a to pitím piva.

Piť tento kvasený alkoholický nápoj a k tomu ešte aj z plastového pohára, to sa u dámy, akou Nataša bezpochyby je, len tak nevidí. Takto podávané pivo sa každému prirodzene spája skôr s chlapmi na športových podujatiach, či rôznych festivaloch, v sprievode párkov alebo klobásy na papierovej tácke... Nataša veru poriadne prekvapila. 

Nataša Nikitinová si dala na akcii pivo v plastovom pohári.
Zobraziť galériu (4)
Nataša Nikitinová si dala na akcii pivo v plastovom pohári.

Viac o téme: Maroš KramárNataša Nikitinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu