Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

To snáď ani nie je ona: Hádajte, ktorá známa Slovenka vyzerá ako chlapec

Mladá speváčka sa zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (7)
Mladá speváčka sa zmenila na nepoznanie.

BRATISLAVA – Detstvo patrí zväčša k tým obdobiam, na ktoré veľmi radi spomíname. Pohľad na zabudnuté momentky nám však často vyčarí úsmev na tvári. Svoje o tom vie aj známa Slovenka, ktorá v období puberty vyzerala ako také chlapča. Dnes je z nej úspešná speváčka a nedávno viacerých zaskočila sexi imidžom. Viete, ktorá známa tvár vyrástla do krásy?

Tepláky, flanelová košeľa a strapatý účes! Po zhliadnutí fotografie, na ktorej si tínedžer brnká na gitaru, by ste len s ťažkosťami uhádli, že ide o jednu z našich najúspešnejších speváčok. Zlatá slávica Zuzana Smatanová sa totiž v období puberty na seba vôbec nepodobala.

Týmto archívnym záberom sa pochválila svojim priateľom na sociálnej sieti. „Tu sa to všetko začalo :) Mala som 15 a krátke vlasy,“ napísala Zuzana k fotke, ktorá vznikla zhruba pred dvanástimi rokmi.

Úsmevná momentka vyvolala medzi Smatanovej priateľmi hneď diskusiu. Jeden z nich dokonca tipoval, že na zábere je herečka Dorota Nvotová, ktorá je chlapčenským imidžom povestná. Viacerí sa však zhodli, že Zuzana vyrástla do krásy. Brunetka to napokon sama potvrdila aj na nedávnom krste svojho najnovšieho albumu. V sexi šatách a s hviezdnou vizážou bola totiž zmenená na nepoznanie.

 

 

Tip: Vieš čo dávajú dnes večer v televízii? Zisti to na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu