Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Premena Zuzany Smatanovej: Takáto sexi ešte nebola!

Zuzana Smatanová si dala na svojom vzhľade záležať. Zobraziť galériu (11)
Zuzana Smatanová si dala na svojom vzhľade záležať.

TOMÁŠOV – Zaskočila hviezdnou vizážou! Speváčka Zuzana Smatanová (27) v stredu pokrstila svoj najnovší album. Pri tejto príležitosti si dala na svojom vzhľade poriadne záležať. Hoci sme u brunetky zvyknutí skôr na ležérny imidž, včera pôsobila neskutočne sexi a žensky. Ako nám v súvislosti s tým v rozhovore sama prezradila, v jej živote došlo k viacerým zmenám.

Štíhle nohy v krátkych minišatách! Presne takto sa včera podvečer predviedla Zuzana Smatanová, ktorá v priestoroch kaštieľa z 18. storočia uviedla na svet svoj v poradí už piaty album. Keďže sa krst odohrával v luxusných priestoroch, speváčka sa nechcela dať zahanbiť. A tak na seba hodila poriadne sexi outfit. Celkový dobrý dojem umocnili krátke šaty, v ktorých brunetke vynikla štíhla figúra.  

Veľkou zmenou však neprešiel len Smatanovej imidž, ale aj ona samotná. Pred dvoma rokmi ju totiž navždy opustil milovaný otec. Táto strata bola do určitej miery jej inšpiráciou pri tvorbe albumu. „Išlo to najprv veľmi ťažko, pretože chýba. Ale aj o tom je život. Ja som sa s tým tak nejako zmierila,“ zaspomínala si Zuzana na náročné obdobie.

Ako speváčka priznala, smrť blízkeho človeka ňou pohla. „Vážim si viac ľudí okolo seba. Kto to zažil, tak zistí, že s rodinou sú potom utuženejšie vzťahy,“ vyznala s zo svojich pocitov. „Vďaka tomu som aj oveľa pokornejší človek, pretože môj otec taký bol. A ja som mu za to strašne vďačná, že ma to naučil,“ uzavrela.

Krásne fotografie zo Zuzaninho bookletu si môžete pozrieľ tu!

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zuzanou Smatanovou a zábery z krstu jej najnovšieho albumu.

Smatanova krst CD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu