Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyziabnutá Smatanová ukázala kosti: Zuzana, to už je extrém!

Zuzana Smatanová je až príliš chudá. Jej trčiace kosti sa nedajú prehliadnuť. Zobraziť galériu (41)
Zuzana Smatanová je až príliš chudá. Jej trčiace kosti sa nedajú prehliadnuť.

BRATISLAVA – Kosť a koža! Štíhla postava Zuzany Smatanovej (28) bola na pretrase už nespočetne veľakrát. Žiadne tukové vankúšiky a priam mušiu váhu by jej ešte donedávna mohla závidieť nejedna žena. V poslednej dobe však pohľad na speváčku nevyvoláva obdivné pohľady. Práve naopak. Jej extrémne chudá figúra skôr naháňa strach o jej zdravie.

Zuzana Smatanová svojou postavou nikdy nepatrila k ženám typu „krv a mlieko“. Táto výhoda jej padla vhod najmä v čase, keď upustila od chlapčenského looku a začala sa obliekať viac vyzývavo a ženskejšie. V poslednom čase už však pohľad na ňu príliš príjemný nie je. Brunetka sa totiž začala doslova strácať pred očami.

Zmeny na speváčkinej postave boli viditeľné aj počas sobotňajšieho galavečera Noc nádejí. Smatanová si na vystúpenie vo verejnoprávnej televízii obliekla vypasovaný top, ktorý odhaľoval jej tenučké ruky a ramená. Táto voľba preto rozhodne nebola najlepšia. Brunetke bolo totiž na pažiach vidno každú trčiacu kosť, čo u mnohých prítomných hostí vyvolalo pochybnosti, či je Zuzana zdravotne v poriadku.

Speváčka však vo svojich vyjadreniach akékoľvek ťažkosti popiera. Dookola sa bráni tvrdeniami, že je v najlepšom poriadku. Vraj za jej štíhlu figúru môže genetika. „Ak by mal náhodou niekto o mňa obavy, tak sa mám výborne. Som spokojná a teším sa dobrému zdraviu,“ napísala nedávno na svojom profile na sociálnej sieti Smatanová.

Fotografie z podujatia a z následnej recepcie si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Extrémne štíhla postava Zuzany Smatanovej vyvoláva obavy, či je speváčka zdravotne v poriadku.
Zobraziť galériu (41)
Extrémne štíhla postava Zuzany Smatanovej vyvoláva obavy, či je speváčka zdravotne v poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu