Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kollár nadbiehal Heringhovej: Prezradil nám detaily!

Boris Kollár a Andrea Heringhová. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár a Andrea Heringhová.

BRATISLAVA – Udobroval si ju! Podnikateľ Boris Kollár (46) mal toho počas uplynulého roka na rováši viac než dosť. Svojimi aférami s inými ženami najviac potrápil Andreu Heringhovú (31), s ktorou oficiálne tvorí pár. Neveru a verejnú potupu sa jej preto snažil vynahradiť počas uplynulých sviatkov. Záletník totiž najkrajšie dni roka strávil práve v spoločnosti podvedenej tmavovlásky a snažil sa ju rozmaznávať.

Vianočné sviatky si väčšina užíva v kruhu svojich najbližších. Inak tomu nebolo ani u Borisa Kollára, ktorý má povesť nenapraviteľného záletníka. Podnikateľ nám totiž prezradil, že chvíle pokoja poňal rodinne. Na svoje milenecké avantúry sa teda vykašľal a naplno sa venoval len Andrei Heringhovej.

Boris si užíval Štedrý deň najskôr v spoločnosti svojich ratolestí. Neskôr večer sa potom s nimi a s partnerkou pobrali na návštevu k podnikateľovmu kamarátovi. „Stretávame sa tam vždy veľká skupina ľudí, všetko sú to zväčša moji rovesníci. Uňho na dvore sa podáva punč a čaj, všetci dostávame mikulášsku čapicu a štvorlístky pre šťastie,“ priblížil nám sviatočné chvíle Kollár. „Je to veľmi milé. S niektorými sa niekedy celý rok nevidíme, takže tam sa stretneme,“ dodal.

Po tom, čo mnohonásobný otecko svoje ratolesti porozvážal domov, nasledovali ďalšie návštevy. „Bol som s mamou, bratom, švagrinou a Andrejkou,“ poznamenal Boris. Z jeho slov bolo očividné, že po Heringhovej boku sa usiloval sekať dobrotu. Dokonca pred nami jej meno formuloval do zdrobnenín. 

Kollár dostal od svojich blízkych typické vianočné darčeky – šál, sveter, pyžamo. Veľmi ho ale potešil aj set filmov s jeho obľúbenými hercami Alainom Delonom a Jeanom-Paulom Belmondom. „Mám už kompletnú zbierku. Sú to moje srdcovky,“ pochvaľoval si podnikateľ dar od jedného z priateľov.

Posledný deň v roku bude záletník prežívať už klasicky na Donovaloch. „Nič sa nemení. Tam sa stále nejaká partia nájde. Je to ako keby ďalšia bratislavská štvrť,“ uzavrel so smiechom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu