Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Najtrápnejšia celebrita: Jednoznačne Andrea Verešová!

Andrea Verešová bola označená za najtrápnejšiu celebritu. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová bola označená za najtrápnejšiu celebritu.

PRAHA - Ďalší útok! Andrea Verešová (31) nie je medzi inými známymi tvárami príliš obľúbená. Počas svojej kariéry si už musela vypočuť množstvo nelichotivých vyjadrení na svoju adresu. Najnovšie sa do nej pustila česká vicemiss z roku 2001 Andrea Vránová (29).

Veľmi rýchla odpoveď! Andrea Kloboučková Vránová na nedávnej párty dostala od redaktorky českého Blesku záludnú otázku. Kto je najtrápnejšia česká celebrita? Misska však ani chvíľu nezaváhala. „Andrea Verešová, za tým si stojím,” zaznelo jednoznačne z jej úst.

Hoci Vránová spočiatku svoje dôvody prezradiť nechcela, nakoniec sa celkom rozohnila. „Musím sa smiať, keď o sebe tvrdí, aká je skvelá a obetavá matka a potom dá deti opatrovateľke a ide sa predvádzať na večierky. Fakt supermatka,” poznamenala ironicky kráska, ktorá má tiež dve deti.

Samotná Verešová sa k téme odmietla vyjadriť. Pravdou však je, že nedávno sa ospravedlnila z charitatívnej akcie kvôli chorobe svojich ratolestí. V noci však už žúrovala v istom lyžiarskom stredisku.

Vychutnajte si Andreu v spodnej bielizni!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu