Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Verešová na kúpalisku: Andrea v kožuchu, ostatní v plavkách!

Andrea Verešová v kožuchu, ostatní v plavkách. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová v kožuchu, ostatní v plavkách.

JASNÁ - Opäť hviezdila! Modelka Andrea Verešová (31) je známa tým, že miluje módu, luxus, večierky a zábavu. Toto všetko si vychutnala aj počas nedávnej návštevy Slovenska. V Nízkych Tatrách prišla odhaliť svoju hviezdu na Chodníku slávy. Ten sa nachádza v priestoroch známeho kúpaliska. Kvôli slávnostnej príležitosti sa kráska patrične vyfintila. Jej outfit však vyznieval dosť komicky. Popri bazénoch sa totiž promenádovala v kožuchu.

Kráska prišla do najväčšieho slovenského aquaparku odhaliť svoju hviezdu na Chodníku slávy. Tejto pocty sa jej dostalo vďaka úspechom doma i v zahraničí. Brunetka sa tak zaradila medzi prominentov, ktorí už majú svoje meno vryté v kameni. Sú medzi nimi napríklad aj moderátorka Mahulena Bočanová, speváčka Leona Machálková či vdova po skladateľovi Karlovi Svobodovi Vendula.

Na slávnostný akt sa bývalá misska patrične vyparádila a nezostala nič dlžná svojmu honosnému štýlu. Obliekla si luxusný kožuch a vysokánske čižmy. Pri pózovaní v priestoroch kúpaliska to však vyzeralo celkom komicky, pretože ostatní návštevníci sa tam premávali iba v plavkách. Možno by sa mohla nabudúce hodiť do bikín aj samotná Verešová. Určite má doma nejaké značkové, v ktorých vynikne jej sexi postavička. 

V súvislosti s Andreiným pobytom na Slovensku treba podotknúť, že podobne prepychovo bola nahodená aj na exkluzívnej šou, ktorá sa konala v Jasnej. Spolu s ňou pútali pozornosť na svahu i mimo neho aj česká modelka Agáta Hanychová či bývalá pornohviezda Dolly Buster. Viac informácií TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu