Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Verešovej netradičná kreácia: Prišla s Volopichom aj s konským chvostom!

Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom. Zobraziť galériu (8)
Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom.

BRATISLAVA – Vyhodila si z kopýtka! Keď sa v spoločnosti objaví Andrea Verešová (31), o rozruch je zaručene postarané. Inak tomu nebolo ani na nedávnej párty, kde sa zišli viaceré krásky českého modelingu. Hoci si každá z nich dala na svojej vizáži záležať, najviac pozornosti pútala práve rodáčka zo Žiliny. Dôvodom bolo nielen odhalené telo, ale aj netradičný účes.

Počas uplynulého týždňa si Andrea Verešová odskočila od svojich ratolestí, aby sa spoločne s manželom Danielom Volopichom stretla s priateľmi a známymi. Ruka v ruke prišli do jedného z pražských barov, kde sa konala párty usporiadaná agentúrou zastrešujúcou české modelky. Medzi nimi napríklad aj brunetku.

Hoci sme u Andrey zvyknutí skôr na outfity s hlbokými výstrihmi, tentokrát zvolila rafinovanejšiu róbu. Namiesto bujného dekoltu totiž pre zmenu ukázala nahý chrbátik. Ten vynikol najmä vďaka Verešovej nezvyčajnému účesu. Klasický konský chvost totiž oživila širokou výraznou gumičkou, čo mu pridávalo na elegancii.

Okrem Verešovej sa na večierku objavili aj Alena Šeredová a Simona Krainová s manželom. Avizovaná bola aj účasť Daniely Peštovej. Tá sa však na párty vôbec nedostavila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu