Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ďurianovej tehotenstvo: Prezradila ju už aj sestra!

Mariannu Ďurianovú hladila jej sestra Darina po tehotenskom brušku. Zobraziť galériu (9)
Mariannu Ďurianovú hladila jej sestra Darina po tehotenskom brušku.

BRATISLAVA – Čaro nechceného! Marianna Ďurianová (35) sa včera predviedla na móle ako jedna z modeliek, ktoré odprezentovali novú kolekciu oblečenia pre našich olympionikov. Tvár Markízy dorazila na akciu spoločne so snúbencom Romanom Doležajom (35) a sestrou Darinou (36). A práve tá urobila gesto, ktorým definitívne potvrdila moderátorkine tehotenstvo – hladila ju po zväčšenom brušku.

O tehotenstve Marianny Ďurianovej sa už špekuluje dlhšie. Hoci samotná moderátorka doteraz nič oficiálne nepotvrdila, na jej tele je už badať viditeľné zmeny. Pribrala a zaoblilo sa jej bruško. Keď sme sa jej po včerajšej prehliadke spýtali, prečo stále nechce medializovať svoj druhý stav, nepriamo ho potvrdila. „Niektoré veci by som si ešte chcela užiť v súkromí,“ vysvetlila moderátorka.

Marianna sa po skončení nášho rozhovoru vybrala za svojou sestrou a partnerom Romanom Doležajom. Tí jej robili počas večera spoločnosť. Keď k ním dorazila, Darina Šipošová-Ďurianová ju s láskou hladila po brušku. Tento milý okamih sa podarilo zachytiť nášmu fotografovi. Ak ste zvedaví, aké majú Ďurianová a jej snúbenec svadobné plány, pozrite si video pod článkom.

V akom športe vyniká Marianna Ďurianová?

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Mariannou Ďurianovou o svadbe a tehotenstve.

Durianova_svadba

Sledujte TOPKY TV: Marianna Ďurianová o olympijskom outfite pre našich reprezentantov.

Durianova_sport

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu