Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianovej snúbenec: Vieme, ako si ju rozmaznáva!

Roman Doležaj sa kvôli Marianne Ďurianovej dokáže obetovať. Zobraziť galériu (5)
Roman Doležaj sa kvôli Marianne Ďurianovej dokáže obetovať.

BRATISLAVA - Robí, čo jej na očiach vidí! Marianna Ďurianová (34) zrejme smeruje k ďalšej svadbe, veď zásnuby už má za sebou. Podrobnosti o svojom vzťahu s Romanom Doležajom (35) síce moderátorka tají, no pre topky.sk urobila výnimku. Prezradila nám, ako si ju jej miláčik rozmaznáva.

Dopraje jej! Mariannu Ďurianovú sme nedávno stretli v spoločnosti na posedení pri káve. Jej vzťah k tomuto nápoju je viac než vrelý. „Som kávičkárka. Pre mňa je ale životabudič ani nie ten samotný akt pitia, ale tá príprava,” prezradila nám blondínka.

Napriek tomu nenamieta, keď jej lákavo voňajúcu šálku prinesie niekto iný. „Kto by nemal rád, keď dostane niečo na podnose...” povedala nám s úsmevom. Zisťovali sme preto, či ju partner Roman Doležaj zvykne prekvapiť raňajkami a rannou kávou do postele.

„Sú chvíle, keď je napríklad víkend, keď vstávam skôr a vychutnám si, keď mi to partner prinesie,” prezradila moderátorka to, ako si jej snúbenec hýčka. Zaujímavé je, že samotný podnikateľ kávu nepije a pripravuje ju len pre svoju lásku...

Chcete vedieť, či patrí Marianna Ďurianová k topánkovým maniačkam? Čítajte TU!

Sledujte TopkyTV: Marianna Ďurianová o káve a snúbencovi.

Durianova_kava

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu