Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trestné oznámenie a hrozba basy: Jojkárski Bučkovci budú tvrdo pykať!

Mama Anka sa môže za hlavu chytať. Starosta podáva na Bučkovcov trestné oznámenie. Zobraziť galériu (9)
Mama Anka sa môže za hlavu chytať. Starosta podáva na Bučkovcov trestné oznámenie.

SIHLA - Pomsta! Včera večer odvysielala televízia Joj druhú časť šou Bučkovci. No už po tej prvej prišli problémy. Účinkujúca rodinka si totiž pustila jazyk na špacír - pod čiernu zem zniesla starostu ich obce Stanislava Bitalu. Pred celým Slovenskom ho účinkujúci vykreslili ako nezodpovedného alkoholika, ktorý namiesto úradu ordinuje z krčmy. A to nemali robiť. Dotknutý muž totiž zvažuje viacero trestných oznámení. A nielen to. Na farmárov chce poštvať všetky možné úrady.

Vyostrený konflikt! Televízia Joj nedávno spustila šou Bučkovci. V nej účinkujú statkári z obce Sihla - bratia Jano a Tomáš známi z projektu Farmár hľadá ženu. Tam sa zviditeľnila aj ich mama Anka so svojou slávnou kelňou so štamperlíkmi.

To, že ide o svojskú rodinku, ktorá si nedáva servítky pred ústa, dokázali Bučkovci aj v prvej epizóde svojho nového programu. Keď im starosta Stanislav Bitala odmietol prenajať kultúrny dom na ich oslavu, pred kamerami spustili poriadnu vlnu kritiky na jeho osobu. Z ich rečí vyšiel ako alkoholik, ktorý si neplní svoje povinnosti.

Nepremyslené slová ich však s najväčšou pravdepodobnosťou vyjdú draho. „Podávam trestné oznámenie,” povedal nám ku konfliktu starosta Sihly. „Ožran nie som. Starám sa tu o všetko. Aj trávu na cintoríne kosím, keď treba. Všetci obyvatelia dediny sú spokojní. Už štyrikrát ma zvolili. Problém je v Bučkovcoch, pošpinili aj obec,” reagoval na margo ponižujúcich vyjadrení kontroverznej rodinky. 

Na Slovensku síce za urážku verejného činiteľa nikoho do basy neposielajú, Bitala však môže podať sťažnosť ako súkromná osoba. A ak súd uzná, že ohováranie ohrozilo jeho vážnosť a poškodilo ho v zamestnaní, Bučkovcom hrozí 1 až 5 rokov. Taká je totiž sadzba, keď bol čin spáchaný prostredníctvom televízie.

To však nie je všetko! Muž na čele obce sa chystá podarenej rodinke poriadne znepríjemniť život. Plánuje na farmárov poštvať hygienu, daňový úrad a aj sociálku. „Gazdujú na cudzej zemi, to bude ďalšie oznámenie. Postavili takú chajdu, už dvakrát sme ich vyzývali, aby predložili doklady o vlastníctve a nič. To ideme udať na stavebný úrad,” dodal Bitala. Ani on si však neodpustil hnevom podfarbené komentáre. „Nech sa dajú liečiť. Namiesto nechtov si mala dať hlavu upraviť,” zhodnotil duševný stav Anny Bučkovej, ktorá si v minulotýždňovej epizóde nechala urobiť gélové nechty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu