Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hablovičová v napratanom dekolte: Wow, tá má ale balóny!

Lucia Hablovičová v provokatívnej róbe. Tmavovláska toho ukázala pomerne dosť. Zobraziť galériu (21)
Lucia Hablovičová v provokatívnej róbe. Tmavovláska toho ukázala pomerne dosť.

BRATISLAVA - Vyprsila sa! Bývalá riaditeľka súťaže krásy Lucia Hablovičová (33) sa včera večer postavila na mólo spolu s ďalšími známymi osobnosťami nášho šoubiznisu. A to pri príležitosti módnej šou istého mobilného operátora. Niekdajšia šéfka Miss Slovensko však toho ukázala prítomným hosťom oveľa viac než ostatné dámy.

Na pondelkovej módnej šou, kde svoju tvorbu predviedla šestica známych návrhárov, sa bolo na čo pozerať! Prítomní hostia mohli obdivovať nielen krásne róby, ale aj známe tváre, ktoré sa odhodlali postaviť na mólo. V roli modeliek sa ukázali herečky Táňa Pauhofová s kolegyňou Kristínou Farkašovou, moderátorka Tamara Heribanová, modelky Ivica Sláviková i Denisa Klimová-Dvončová. Nechýbala ani bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová. A práve tá zaujala divákov najviac.

V červených šatách s odvážnym výstrihom ukázala taký plný dekolt ako nikdy predtým. Prsia sa jej doslova drali von. A na to nie sme u Lucie zvyknutí. Preferuje totiž skôr konzervatívnejší štýl obliekania. V extravagantných a provokujúcich šatách vidieť tmavovlásku len sporadicky. V tento večer zrejme mala chuť na niečo odvážnejšie, čo ocenili najmä páni prítomní na akcii.

„V súkromí také výstrihy nenosím. Ale keďže išlo o autorský model Borisa Hanečku, ktorý zároveň podporil dobrú vec, nechala som sa nahovoriť. Po desiatich rokoch pôsobenia v modelingu nemám problém predviesť na móle väčší výstrih. Tam to však končí,“ priznala Lucia.

Hoci sa o Hablovičovej pošepkávalo, že si prsia nechala chirurgicky vylepšiť, ona to neustále popiera. A tak za svoje „bálony“ zrejme vďačí šikovnému návrhárovi a dobrým vypchávkam. Čo si myslíte vy? Hlasujte v ankete pod článkom!

Ktorej zo známych Sloveniek to na prehliadkovom móle najviac pristalo? Hlasujte TU.

Foto: I love fashion

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej šou. Hablovičová ukázala naprataný dekolt!

Orange Fashion 2011

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu