Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozvášnená Pauhofová: Vrúcne bozky s Maštalírovým dvojníkom!

Táňa Pauhofová a Ján Jackuliak v intímnych scénach. Zobraziť galériu (9)
Táňa Pauhofová a Ján Jackuliak v intímnych scénach.

BRATISLAVA – Déjá vú?! Tatiana Pauhofová (28) sa vďaka účinkovaniu v markizáckej Ordinácii v ružovej záhrade ocitá v nevšedných situáciách. Tvorcovia seriálu jej totiž najnovšie do scenára zakomponovali, že sa v rámci deja musí vášnivo zblížiť s hercom Jánom Jackuliakom (33). Keďže je podoba ryšavkinho kolegu a jej expriateľa Tomáša Maštalíra (34) priam zarážajúca, má to na pľaci poriadne zaujímavé.

Dostala ho! Táňa Pauhofová stvárňuje v Ordinácií v ružovej záhrade sestričku Moniku Zvarovú, ktorá sa už nejaký ten čas usiluje zbaliť odmeraného doktora Ivana Danka. Hoci lekár v podaní Jána Jackuliaka ženským nástrahám červenovlásky odoláva, v dnešnej časti jej šarmu podľahne.  Dvojica sa zblíži počas spoločnej služby. Priamo v lekárskej izbe si vymenia vášnivé bozky.

Jackuliak nám v súvislosti s tým prezradil, že nakrúcanie intímnejších scén vníma profesionálne. „Nemám s tým problém. Je to naša práca,“ povedal umelec. Spoluprácu s Pauhofovou si navyše veľmi pochvaľuje. „Je to baba na správnom mieste, skvelá z profesijného hľadiska a tiež výborná herečka. Veľmi mi pomohla počas nakrúcania,“ dodal.

Pri pohľade na Jána takmer nikomu neunikne fakt, že sú si s Pauhofovej bývalým partnerom Tomášom Maštalírom veľmi podobní. „Niektorí ľudia si dokonca myslia, že sme bratia,“ zasmial sa herec, ktorý toho má so svojím kolegom veľa spoločného. Najnovšie už aj romantické chvíľky s tou istou ženou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu