Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásky zo spravodajstva tasili prsia, Haydu nezaostávala!

Adriana Kmotríková, Karin Haydu a Miriam Kalisová na móle zažiarili. Zobraziť galériu (7)
Adriana Kmotríková, Karin Haydu a Miriam Kalisová na móle zažiarili.

BRATISLAVA – Maximálne ženské! Miriam Kalisová (25) a Adriana Kmotríková (41) sa divákom z televíznej obrazovky prihovárajú nahodené v elegantných kostýmoch. Obe moderátorky spravodajstva však sršia patričnou dávkou sexepílu. Potvrdili to počas nedávnej módnej šou, kde predviedli svoje prednosti v naprataných výstrihoch. Zahanbiť sa nedala ani herečka Karin Haydu (34).

Plesová sezóna sa pomaly blíži. Z tohto dôvodu sa počas uplynulého týždňa konala módna prehliadka večerných rób.V exkluzívnych modeloch sa ale po móle nepremávali manekýnky, v úlohe modeliek zažiarili viaceré známe slovenské krásky.

Galéria: Módna prehliadka plesových rób.

Pozornosť prítomných hostí pútali najmä Miriam Kalisová a Adriana Kmotríková. Moderátorky síce na móle nemali svoju premiéru, tentokrát ale vyfasovali modely, ktoré dokonale zvýraznili ich krivky. Skromnejšie obdarená tmavovláska takto dokázala, že správne vystužený vršok šiat vykúzli plný dekolt každej žene.

Bez povšimnutia nezostala ani herečka Karin Haydu. Tá so žiarivým úsmevom na tvári tiež predviedla šaty s rafinovaným výstrihom. Navyše treba poznamenať, že spomínané dámy vďačia za svoje bujné prsia prírode a genetike. Ani jedna z nich si totiž svoje prednosti chirurgicky vylepšiť nedala. Veď načo aj?!

Foto: Ilovefashion.sk

Viac známych žien v plesových šatách nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu