Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezdy Markízy v nových jingloch: Banášovej výkon života!

Adela Banášová v štúdiu počas nakrúcania jinglov. Ako prezradila, bol to pre ňu hotový herecký výkon. Zobraziť galériu (12)
Adela Banášová v štúdiu počas nakrúcania jinglov. Ako prezradila, bol to pre ňu hotový herecký výkon.

BRATISLAVA - Herci a moderátori Markízy nakrútili jesennú sériu jinglov. Tie v sebe nesú posolstvo „15 rokov s vami“. Známe tváre zo Záhorskej Bystrice sa počas tvorby spotov striedali pred kamerami ako na bežiacom páse. Adela Banášová (30) o nakrúcaní povedala, že to bol jej herecký výkon života.

Cieľom jinglov je spojenie virtuálneho sveta televízie s tým reálnym. Diváci v spotoch uvidia v akcii známe tváre Markízy. Napríklad Zlaticu Puškárovú, Mariannu Ďurianovú, Martinu Šimkovičovú, Patrika Švajdu, Miriam Kalisovú a ďalších. Premiéra upútaviek je naplánovaná na dnes večer - po Televíznych novinách. My však prinášame malú ochutnávku už teraz.

Adela sa spustila po zábradlí!

Pre niektorých bolo nakrúcanie vrcholom ich hereckej kariéry. Napríklad pre Adelu Banášovú. „Film mi nikto neponúkol, takže áno, toto, je vrchol mojej hereckej kariéry,“ smiala sa plavovláska, ktorá vraj pre svet "strieborného plátna" nemá vlohy. „Ošívam sa, neviem sa tváriť tak ´jinglovo´ šťastne,“ povedala.

Hviezdy Markízy
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Podobne je na tom aj plavovláskin kolega Libor Bouček. „Z hľadiska náplne práce je to vlastne najbližšie k filmovému herectvu, čomu som sa nikdy nechcel venovať. Dokonca som si ani nikdy nemyslel, že sa toho dotknem. Tak som mal aspoň možnosť si to vyskúšať,“ prezradil po nakrúcaní spotov moderátor šou Let´s Dance.

Adela a Libor počas nakrúcania jinglov. Pre oboch to bola prvá skúsenosť.
Zobraziť galériu (12)
Adela a Libor počas nakrúcania jinglov. Pre oboch to bola prvá skúsenosť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vila Rozborila sa ľudia často pýtajú, či je skutočný

„Mne sa na tejto koncepcii páči prepojenie virtuálneho sveta televízie s tým reálnym. Keď sme to nakrúcali, uvedomil som si, že sa mi často stáva, že za mnou prídu ľudia a pýtajú sa ma, či som skutočný. Oni tomu neveria. Síce ma poznajú celé roky, no je to len takpovediac v 2D - prostredníctvom obrazovky,povedal počas nakrúcania jinglov Rozboril. 

Vilo Rozboril s množstvom balónov.
Zobraziť galériu (12)
Vilo Rozboril s množstvom balónov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Ady Hajdu a Michaela Čobejová

Nakrúcanie jinglov si užili aj predstavitelia seriálu Ordinácia v ružovej záhrade – Ady Hajdu a Michaela Čobejová. „Keby som nestretol moju manželku, zobral by som si Mišku,“ vtipkoval pred kamerami Ady, na čo jeho kolegyňa pohotovo zareagovala: „Nebola by to žiadna zmena, lebo s mojim mužom ste si tak podobní, že by som už asi išla do niečoho iného.“ Vtipné doťahovanie však uzavrel Hajdu slovami: No dobre, tak sa nechám preoperovať.

Ady Hajdu a Michaela Čobejová počas nakrúcania.
Zobraziť galériu (12)
Ady Hajdu a Michaela Čobejová počas nakrúcania.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Sleujte TOPKY TV: Takto vyzerá jeden z jesenných jinglov televízie Markíza.

Jesenný jingel televízie Markíza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu