Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rozboril na tabletkách: Vilo, opäť hazarduješ so zdravím?!

Rozboril priznal, že bolesti tlmí tabletkami. Zobraziť galériu (6)
Rozboril priznal, že bolesti tlmí tabletkami.

BRATISLAVA – Nedá si pokoj! Vila Rozborila (44) sme necelé dva týždne po nešťastnom zranení nohy stretli vo štvrtok na krste Martina Haricha. Zistili sme, že partner riaditeľky Markízy Zuzany Ťapákovej už opäť zarezáva v práci, hoci by mal ešte oddychovať. Moderátor dokonca topkám prezradil, že bolesti tlmí tabletkami. Prečo takto hazarduje so zdravím?

Len nedávno sa moderátor Vilo Rozboril zotavil po kolapse, kedy mu organizmus počas nakrúcania relácie Modré z neba vypovedal poslušnosť. Smola sa mu nalepila na päty aj pár týždňov nato. Nešťastne si zranil nohu.

Hoci ho to na chvíľu prinútilo spomaliť, v posteli neoddychoval dlho. Iba jedenásť dní. Presne toľko mu totiž trvalo, kým sa neobjavil s nohou v dlahe na krste superstaristu Martina Haricha. Spolu so Zuzanou Smatanovou mal totiž pokrstiť jeho album.

Na našu otázku, či by nemal radšej oddychovať doma, odvetil: „Šetrím sa. No mal by som sa viac. Ešte týždeň by som mal ležať, ale musím nakrúcať na december Modré z neba. Sny sa musia plniť aj na Vianoce.  Nemôžem si dovoliť vymeškať  to. Zdalo by sa mi to neférové voči divákom.“

Zaujímalo nás preto, ako je na tom jeho zranená končatina. „Ráno je to relatívne v pohode. No k večeru to začne bolieť a noha mi opuchne,“  prezradil Rozboril, ktorý sa snaží bolesti tlmiť liekmi. Vraj preto, aby mohol pracovať.

„Keď to cítim, prekrývam to tabletkami. Konzultoval som to všetko aj s lekárom. Ten mi povedal, že s tou prasklinou by sa nemalo už nič stať. Musím si len dávať pozor, aby sa mi to znovu nezvrtlo. Nesmiem behať. Noha sa hojí, cítim to,“ odvetil moderátor, ktorý registruje, že jeho organizmus nepracuje na sto percent.

„Nakrúcanie Modrého z neba je psychicky aj emocionálne dosť náročné. Koniec koncov aj fyzicky, pretože veľmi veľa cestujeme. Zrejme sa to po tri a pol roku prejavilo tým kolapsom. Zľakol som sa. Asi budem musieť niečo urobiť so životosprávou. Menej cigariet a viac pohybu,“ dodal na záver Rozboril, ktorý bude zajtra opäť zarezávať v práci. Ako sa zdá, je jednoducho nepoučiteľný...

Sledujte TOPKY TV: Rozboril prehovoril o svojom zdravotnom stave.

Vilo Rozboril

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu