Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sexica Krainová: Zneužitá v 16-tich na foto s erotickým nádychom!

Krainová v úsporných minišatách si zaspomínala na svoje začiatky v modelingu. Zobraziť galériu (3)
Krainová v úsporných minišatách si zaspomínala na svoje začiatky v modelingu.

BRATISLAVA - Začínala zostra! Simona Krainová (38) sa v modelingu pohybuje už dlhé roky. Pred tým, než v takmer sedemnástich rokoch vycestovala do Paríža, však mala pikantnú skúsenosť. Na výlete s rodičmi si ju vyhliadol fotograf, ktorého rekvizitami boli najmä zvodné kúsky bielizne. A tak sa odhalená blondínka už v šestnástich dostala na bilboardy!

Prezradila pikošku! Simona Krainová s modelingom začala, keď si ju na ulici vyhliadla skautka z agentúry a následne odcestovala do Paríža. Ako však prezradila pri nakrúcaní Adela Show, skúsenosť s fotením mala už aj krátko predtým.

Ako šestnásťročnú si ju na rodinnom výlete vyhliadol jeden fotograf. Nešlo však len o jej peknú tváričku, ale aj o telo. Zámerom totiž boli snímky iba v bielizni. A Simona ich naozaj aj nafotila! „Ale pod dozorom,” prízvukovala Adele Banášovej.

Pubertiačka však vôbec nečakala, že fotografie budú naozaj použité v nejakej kampani. Bola preto riadne prekvapená, keď zábery zbadala na verejnom mieste. „Bola som normálne na bilbordoch pred nejakým supermarketom,“ priznala aj po rokoch šokovaná Simona. Viac sa dozviete dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu