Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Panczová bez Záhradníka: Hore bez a takmer svadba!

Panczová sa v Egypte promenádovala hore bez. Takto sa kryla nafukovačkou. Zobraziť galériu (12)
Panczová sa v Egypte promenádovala hore bez. Takto sa kryla nafukovačkou.

EGYPT/BRATISLAVA – Odhalila sa! Bývalá finalistka jojkárskej šou Dievča za milión a zároveň priateľka politika Branislava Záhradníka (38), Zuzana Panczová (30), si toto leto užívala v Egypte bez milenca. Topky.sk zistili, že blondínku opaľovali v dovolenkovej destinácii domorodí mládenci. Vraj stačilo povedať áno a bola by pod čepcom. Žeby aj vďaka tomu, že sa takmer celý čas slnila hore bez?!

Zuzana Panczová sa vybrala na dovolenku až v septembri. Spolu s mamou odleteli do Egypta. „Chcela som poriadne natankovať slnečnú energiu. Nerobila som nič iné, len som veľa čítala, húpala sa na vlnách, tlačila do seba ovocie, užívala si slnko a šnorchlovala,“ prezradila nám blondínka.

Príjemné chvíle oddychu jej občas skomplikovali otravní muži. „Domorodí chlapi boli niekedy naozaj doterní. Mojej mame za mňa ponúkali 100 tiav. No to bolo myslené zo srandy. Veľa sme sa nasmiali. Musím však povedať, že ku koncu sme mali toho ich vtipkovania až po krk,“ priznala.

Zuzana bola magnetom pre mužské pohľady nielen kvôli farbe vlasov, ktorú tamojší muži považujú za veľmi exotickú, ale aj "vďaka" opaľovaniu hore bez. Nemám rada, keď si náhodou dám šaty, z ktorých mi potom na chrbte vykúkajú biele pásiky od plaviek. Veď kto nechce, nech sa na pláži nepozerá,“ povedala s úsmevom blondínka.

Ako sme sa od Panczovej tiež dozvedeli, v Egypte zažila okrem príjemných momentov aj dramatické chvíle. „O netradičný zaver dovolenky bolo postarané, keď v prístave vzbĺkla jachta. Plamene šľahali z vrchnej paluby a požiarnikov nebolo široko-ďaleko nikde. Trvalo asi hodinu, kým prišla pomoc. Loď bola úplne zničená. Hotely boli ešte dlho zahalené v dyme a ľudia mali celé poobedie na čo pozerať,“ uzavrela Zuzana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu