Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Panczová a Záhradník po rozchode: Šokovali hostí na bále!

Braňo a Zuzana sa na plese výborne zabávali. Zobraziť galériu (16)
Braňo a Zuzana sa na plese výborne zabávali.

BRATISLAVA – Nečakané prekvapenie! Bývalí milenci Branislav Záhradník (37) a Zuzana Panczová (29) sa v sobotu večer postarali o poriadny rozruch. Prítomných hostí zaskočili tým, že hoci sú rozídení, prišli sa ruka v ruke zabaviť na jubilejný desiaty ročník Bratislavského bálu.

Opäť spolu?! Bývalý šéf dopravného podniku Bratislava Branislav Záhradník a „miliónové dievča“ Zuzana Panczová sa koncom minulého roka rozhodli ukončiť svoj vzťah. Ako dôvod rozchodu uviedli odlišné priority. Najnovšie sa však zdá, že k sebe opäť našli cestu!

Braňa a Zuzanu sme v sobotu večer stretli na Bratislavskom bále, ktorý už tradične patrí medzi najprestížnejšie udalosti plesovej sezóny. Bývalí milenci sa počas večera od seba ani na krok nepohli. Naplno si vychutnávali zábavu a blondínka rozdávala úsmevy na všetky strany.

Pred pár dňami sa však Zuzana netajila tým, že je z nevydarenej lásky sklamaná. Zaujímalo nás teda, aký je momentálne medzi nimi vzťah. „Prišli sme sem spolu a myslím si, že je to úplne jedno, či sem prídete s partnerom, priateľom alebo kamarátom,“ zareagovala vyhýbavo blondínka. Jej odpoveď sa však Braňovi príliš nepozdávala. „Vidíte, jej je to úplne jedno. Ja som tu len takýto prívesok medzi týmito kvetmi. V podstate taký záhradník,“ poznamenal so smiechom.

Keď sme od partnerov chceli počuť definitívne stanovisko, či láska medzi nimi skutočne vyprchala, obaja zahmlievali. „To ani my sami nevieme,“ povedala so smiechom Panczová. Následne na to sa však spoločne s Braňom zhodli na tom, že porekadlo „Stará láska nehrdzavie“, je skutočne pravdivé.

Chcete vedieť, ako to na Bratislavskom bále vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Aké róby predviedli dámy na Bratislavskom bále?

Sledujte Topky TV: Takto to na Bratislavskom bále vyzeralo.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zuzanou Panczovou a s Braňom Záhradníkom.



Zahradnik_bal_2011


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu